Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Summering av spelåret 2011/12

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Summering av spelåret 2011/12"— Presentationens avskrift:

1 Summering av spelåret 2011/12
VIBS Pojkar-02

2 Mål för säsongen? ALLA skall alltid bära glasögon.
Ha en POSITIV attityd, Lagandan. Alla skall spela på alla positioner. Lära sig termerna och hur de agerar: - Back - Forward - Center Få högre passnings procent Lära sig att vi är ett lag, oavsett Alla skall få spela

3 Mål för säsongen? Träningen Komma i tid
Forts. I Mål för säsongen? Träningen Komma i tid Lyssna, samlas fort, minimera snacket om ej taktik. Meddela sjukdom Ha bra energi i kroppen innan och även ladda efter, tningspasset.

4 Återmanting/Att tänka på
Vem är ansvarig för att vara beredd när en övning pågår. - Jag har ingen boll?!?! Vi har utvecklats enormt som lag, vi stöttar och hjälper varandra i spelet på plan. Vi har börjat snacka på bänken vad vi vill göra ute på planen. Vi har hög träffprocent mot mål. JÄTTEBRA!

5 Återmanting/Att tänka på
Forts. I Återmanting/Att tänka på Ta med kommunikationen, den kan aldrig bli för mycket. Hjälp varandra. Blir det prat, slå iväg bollar när vi skall samlas så blir det mindre tid över till övning och spel. ”En för alla, alla för en”: Bra med individuell skicklighet, men tänk på att vi är ett lag.

6 Återmanting/Att tänka på
Forts. II Återmanting/Att tänka på Lagandan är jättegod, klappar målvakten på axeln, high-five runda vid mål, heja-ramsor på bänken Vi har roligt på träningarna, goda skratt, alla bjuder på sig själva. Man har alltid en massa glad energi i kroppen när man kommer hem från en träning.


Ladda ner ppt "Summering av spelåret 2011/12"

Liknande presentationer


Google-annonser