Lokalbokning i Outlook

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Advertisements

Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Microsoft® Lync™ 2010 Utbildning i delegering
IPad grundkurs.
Anneli och Christians Datorskola
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
Word Word är ett av de vanligaste ordbehandlingsprogrammen. Vi skall idag gå igenom de vanligaste funktionerna i programmet. Fördelarna med att använda.
E-post juni 2013.
Skriva e-recept i Melior
Enkel dator teknik Tips och tricks.
©storm.
Göra en enkel webbsida med word
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Läs först igenom hela presentationen Sedan kan du klicka på länken nedan så kommer du till unikums login-sida Fylla i omdömen i Unikum En presentation.
Sektorn för Socialtjänst
Demo dokument- och ärendehantering Polisförbundet
Cirkelledarutbildning
VIS Verksamhetens Informationssystem ”Rätt information till rätt användare vid rätt tillfälle”
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Fortlöpande chatt Skapa ämnesfeeds och spåra aktivitet
Groupwise – skicka mail
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
KONFIDENTIELLT. Distribution endast till partners enligt sekretessavtal. Microsoft utfäster inga garantier, varken uttryckliga eller underförstådda. ©
Lync-möten Ansluta till ett Lync-möte Schemalägga ett Lync-möte
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.2 Övningsuppgift Bifoga fil Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Snabbreferens till © 2012 Microsoft Corporation. Med ensamrätt. Lync Web App Anslut till ett Lync-möte med ljudet på datorn Om du inte har Lync 2013 kan.
BVForum - en genomgång för revisorer Sören Thuresson.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
KALLA TILL DISTANSMÖTE VIA MICROSOFT LYNC, KLIENT
Användarmanual för anställda LUNCHBESTALLNING.se.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Lathund PowerPoint 2007 Lathund
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Miljödata ABwww.miljodata.seBG Besöksadress Ronnebygatan Karlskrona PG Org. Nr Adato - rehabverktyget.
Knappar i Excel Hoppa till Start Hoppa till Infoga Hoppa till Sidlayout Hoppa till Referenser Hoppa till Utskick Hoppa till Granska Hoppa till Visa Skriv.
Starta bildspelet 1. Starta Bildspelet genom att klicka på Ikonen Bildspel i din webbläsare. 2. Klicka sedan, en gång, var som helst i dokumentet.
CTM är kopplad till TransQ och Sellihca. När upphandlaren vill bjuda in leverantörer till en upphandling i CTM kan de via upphandlingen i CTM logga in.
© Hanken Svenska handelshögskolan / Hanken School of Economics,
Hur man använder EasyWorship del 1
Lots Tävlingar och administration
Lokalbokning i Office 365 Falkenbergs kommun
Guide för Medarbetare.
Wordgenomgång.
Matdagbok 1177.se.
Påfyllningsrapport Panel-PC
WEBBORDERGUIDE.
Power Point - grundkurs
Utbildningspresentationens rubrik
Registrering av valorganisation
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Att ”tillverka” nya klasskamrater
Rubrik på utbildningspresentation
Göra en enkel webbsida med word
Licensmanual Steg 1-13 visar hur ni ansöker om en licens Steg visar hur ni i efterhand kan kontrollera era licenser.
Skicka provbunden beställning i ROS
Utbildningspresentationens rubrik
Hur man gör för att boka HSO’s lokaler i allaktivitetshuset
Du kan vara några till lags ibland…
Guide till Fristående tidbok
Så här infogar du den här bilden i en egen presentation
Programtillfällesstruktur! Anta studenter till kurser inom program
Skapa etiketter från adresslistor
Så här infogar du den här bilden i en egen presentation
Grundkurs Windows och Word
Så här infogar du den här bilden i en egen presentation
Ljustadalens skola
Presentationens avskrift:

Lokalbokning i Outlook Falkenbergs kommun 2017-02-14

Ny lokalbokning Vi kommer den 1 mars att stänga vår gamla lokalbokning och gå över till att helt boka våra lokaler i Outlook-kalendern. Detta gör att man på ett enkelt sätt bokar lokalen samtidigt som man bjuder in övriga deltagare. Lokalen blir därmed också automatiskt ändrad om man flyttar mötet eller byter lokal, eller helt enkelt ställer in mötet. För att få en översiktsbild så väljer man schemaläggningsassistenten som jag visar i slutet på denna instruktion.

Nytt möte Starta kalendern i Outlook Välj nytt möte

Välj datum och tid för mötet

Visa lediga rum Klicka på pilen där det står ” Visa en rumslista:” Bland dessa listor klicka på ”Lokalbokning”

Tillgängliga rum för mötet Nu visas de rum som är tillgängliga för den tiden som du valt. Man kan överst se vilka dagar som har mest lediga rum för den tiden som du valt Längst ner ser man hur många rum som är lediga på en annan tid under den dagen som du valt. Du kan fritt klicka på andra datum eller tider för att uppdatera listan med lediga rum. När du är klar väljer du ett rum i rutan ”Välj ett ledigt rum:”

Bjud in deltagare och detaljer om mötet Lokalen har lagts till som en deltagare i mötet. Bjud in övriga deltagare som skall vara med i mötet. Skriv in ämnet för mötet. Ämnet kommer att bli synligt för andra som söker lokaler. Skriv en förklarande text för mötet. Det går även bra att infoga bilder, dokument, mm. till mötesinbjudan.

Skicka mötesinbjudan Klicka på Skicka för att skicka mötet. Du hittar nu mötet i din kalender och en inbjudan har gått till dina deltagare. Lokalen är nu bokad i ditt namn och med det ämne som du angett.

Mötesinbjudan med Schemaläggningsassistenten Om man letar efter en tid då man skall boka in både personer och lokal kan det vara bra att använda Schemaläggningsassistenten istället. Med denna får man även en översikt om bokade möten.

Boka möte genom att se när personer och lokaler är lediga Skriv in namn på de övriga deltagarna som du vill ha med på mötet. Säkerställ att personen är rätt genom att klicka på ”kontrollera namn” Klicka på ok för att bekräfta att personen är rätt

Markera tid Markera en tid där alla är tillgängliga.

Boka lokal till mötet Välj ”lokalbokning” i rumslistan till höger.

Välj lokal Nu får du upp en lista med alla rum. Du ser vilka rum som är upptagna och vilket ämne det är. Markera det rum som du vill boka om det är ledigt

Skriv in ämne och detaljer och skicka mötet Klicka på ”Avtalad tid” för att komma till mötesdetaljer Skriv in Ämne. Glöm inte att detta visas för alla! Skriv förklarande tex, och bifoga ev. bilagor eller annat. Skicka mötesinbjudan.