Lagsammanhållning. L AGSAMMANHÅLLNING 2002 VAD JAG SJÄLV VILL FÅ UT AV ATT SPELA SKA VINNAÄR BÄST I SJÄLVFÖRTROENDESKA HJÄLPA LAGET ALDRIG GE UPPTYCKER.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Nivåanpassad träning För att inkludera alla
Advertisements

Kamratstödjar konferens 5/ Dagen startade för kamratstödjarna när de anlände till Munkedals folkets hus. Kamratstödjarna blev incheckade och fick.
FORTUNA FF – P95 Spelarbarometer. Spelarbarometer – Fråga 1 1.Vilken 1.Vilken är din målsättning med fotboll? 1.Har ingen 2.Träffa kompisar 3.Hålla mig.
Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Välkomna Föräldramöte EIF F01/ Sammanslagning av F01/02 Föräldramöte EIF F01/02 Bakgrund Förväntningar Dagsläget.
Fair-play? Hur vi uppträder mot varandra & mot andra.
Göteborg Distriktlagsverksamhet. Varför är vi här? INSPIRERA!! VINNA TV-PUCKEN!!
TÄNK TILL VÄRDEGRUNDSMATERIAL 2014.
SIM TEAM.
Vad förväntar sig den egna föreningen och specialdistriktsförbundet (SDF)? Att sprida kunskap om idrotten Att sprida kunskap om idrotten Att nyrekrytera.
Välkomna Föräldramöte P97 14 December Mål Fotboll skall vara roligt. En trupp men två lag i seriespel Etablera oss som ett av regionens bästa.
Ledarmöte Innehållsförteckning 1.Övergripande – Vår policy i stort 2.Att vara ledare inom SGoIF 3.Barnfotboll, upp till 12 år 4.Ungdomsfotboll,
För att inkludera alla Ljusdal IF
Adam Engström Vår värdegrund Kom alltid i tid Alla är lika mycket värda Var fokuserad när vi tränar Alla ska känna sig delaktiga Ge järnet.
Bergvretenskolan 4A Klasslärare Helena Saari Elevcoach Philip Edman
BOSÖN AGENDA  vad vi skall prata om  Schemat å regler här på Bosön  Läger & cuper  Värderingar idag o framåt  3 K  Mål som Du bestämde.
Föräldramöte F 08/09 30 September Policy, spelarutbildningsplan; hur jobbar BK Höllviken med flickfotbollen? 2.Höstens planering: Tjejcupen,
SBIF 05 Föräldramöte 2015 Agenda Tränare och lagledare Prestation vs resultat Träning Seriespel Spelregler Roller Cuper Klubbkläder Ekonomi.
Vad är Energikicken? Fotbollsturnering som spelas på Kviberg i Göteborg maj 2016 Ca 200 klasser = 5000 femteklassare. Arrangörer: IFK Göteborg &
Föräldramöte 4 maj 2015 Ledare och spelare Vad satsar vi på Vad har vi gjort säsong Vad händer nästa säsong Seriespel information.
Svensk Innebandys Utvecklingsmodell ”SIU” Så många som möjligt, så länge som möjligt.
Spelidé – 2014 Därför är det viktigt att:  Alla deltar i anfall: spela bollen framåt med hela laget för att försöka göra mål.  Alla deltar i försvar:
Vi är en förening med bred ungdomsverksamhet inom fotboll. Vi har 18 lag, 574 aktiva ungdomar, 3 seniorlag och totalt 1400 medlemmar. Det är fantaskiskt.
Välkommen. Föreningens utvecklingsområden Föreningsidé Vision – Mål - Policy Struktur Kommunikation Materiella resurser Medlemmar.
ÄAIK P03:BLÅ Lag & Spelarutveckling NIVÅANPASSNING.
Vi är en idrottsförening med spets, bredd och mångfald. Vi som föreningen vill ge dig en chans att utvecklas hos oss. Föreningens värdegrund är glädje,
Sunderby SK - en värdefull förening -. SISU Idrottsutbildarna – Sunderby SK Lilla Sundis Cup 2012 (fotboll) SSK:s styrelse Sprids till övriga sektioner.
Dagordning 1.Nuläge: föräldragrupper, spelartrupp och Sanktan 2.Att vara en del av EIK P05 3.Mål och riktlinjer 4.Matchning 5.Tillsättning av roller i.
Gottsunda damlag säsongen 2013/14. Gottsunda dam är ett glatt gäng tjejer från Uppsala och som älskar att lira innebandy. Nästa säsong ser ut att bli.
Policy Vad förväntas av spelare, ledare och föräldrar i Uppsala HK.
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
Lagsammanhållning.
Svenljunga IK 2017.
Trivselregler P07-Furulund
GOIF A och U lag 2010/2011.
AGENDA Program 09:30 – 10:00 Incheckning och info
ETT VIKTIGT MÖTE OM DITT BARNS IDROTTANDE
VÅRA REGLER - Varla IBK P-04 Svart
F 06 Spelregler Diskussionspunkter: Komma sent När ledarna pratar
VIK P03:1 Regler på träning & match
Föräldramöte UNIK P
Föräldra- och spelarmöte Brunflo FK P-04/05
Föräldramöte 25/4  .
Föräldramöte IF Lejonet U12
Välkomna till föräldramöte
Värdegrund Hos IK Zenith vill vi att barn och ungdomar har rättigheterna: … att få delta i idrott oberoende av förmåga … att delta på nivåanpassad bas.
PITEÅ HOCKEY.
Hur blir ett lag BRA? BBIF P04 Är bäst Titta upp Träna ihop oss
Föräldramöte IF Lejonet U12
KURR Kamratskap & Kunskap Utbildning & Utveckling
Hur blir ett lag BRA?  Vi i laget På match & träning Jag som spelare
Dagordning Tankar kring fotbollsträningen BAIK som förening
Spelarmöte F-11 Välkomna!
REGLER FÖR ENHÖRNA IF F-14
Ha kul ihop (man måste få något gott på avslutningen)
Stort hjärta – hårt arbete – mycket glädje!
BÅLSTA IF F01 POLICY och TRIVSELREGLER
Ha kul ihop man måste få något gott på avslutningen
Kommunikationspolicy för MASK
Värdegrund Micke Renberg Cup
Fotboll Fristad Goif F10 Ledare: Magnus Kamsula, Leif Andersson, Anton Björnberg och Niklas Rydell.
Föräldramöte FBC F
Informerar föräldrar om Barn- och Ungdomsverksamheten
Planering och information för 2018
VÄRDEGRUND/ SÄKERHET/ BEMÖTANDE
Organisation ÖIF U-13 säsongen 2019
Värdegrund KKIS- framtagen 2014
SMART HUDIKGYMPANS VÄRDEGRUNDER
Våra mål för säsongen 2018/2019 Vi vill förmedla att Innebandy är en rolig sport Vi ska ha roligt när vi träffas på träningar och matcher Våra tjejer ska.
Att vara idrottsförälder FC Gute PF 05/06 18 mars 2018
Presentationens avskrift:

Lagsammanhållning

L AGSAMMANHÅLLNING 2002 VAD JAG SJÄLV VILL FÅ UT AV ATT SPELA SKA VINNAÄR BÄST I SJÄLVFÖRTROENDESKA HJÄLPA LAGET ALDRIG GE UPPTYCKER DET ÄR ROLIGTTRÖSTA GE FÖRSLAG PÅ HUR MAN KAN GÖRAJAG TRÖSTAR LAGETGE TANKAR OM VAD DEN KAN GÖRA TROKÄMPAGE ALDRIG UPP PRATA MERTÄNKA POSITIVTVARA SNÄLL MOT ALLA PEPPA ALLAPEPPA MERTRÖSTA LAGET BÄTTRE PÅ FOTBOLLFÖRSÖKA ATT ALLTID VARA SCHYSTPUSHA ANDRA DET ÄR KUL MED FOTBOLLTRO PÅ MIG SJÄLVTYCKER DET ÄR ROLIGT ATT SPELA FOTBOLL JAG ÄR SCHYST MOT ALLA OCH FÖRSÖKER ATT VARA POSITIV HELA TIDEN

L AGSAMMANHÅLLNING 2002 V AD TILLFÖR JAG LAGET OCH VAD ÄR VIKTIGT FÖR LAGET TRONHA ROLIGTVARA POSITIV TROVARA POSITIV MOT VARANDRATRO HÅLLA STÄMNINGENTROKÄMPA GE ALDRIG UPPPRATA MERAMÅSTE HÅLLA IHOP PEPPA LAGETHÅLLA IHOP, INTE BLI ARGA PÅ VARANDRAPOSITIVT TROFÖRSÖKA ATT ALLTID VARA SCHYSTPUSHA ANDRA DET ÄR KUL MED FOTBOLLTRO PÅ SIG SJÄLV DET ÄR VIKTIGT ATT MAN SKAPAR EN BRA KÄNSLA I LAGET OCH ATT MAN ÄR POSITIV OCH STÖTTAR VARANDRA

FÖRHÅLLNINGSSÄTT Vad tränarna förväntar sig av dig som deltar: Fel vet den om som gjort det. Förstärkt det inte. Bekräfta rätt handling eller beteende med uppmuntringar (t ex tumme upp) Visa respekt mot varandra och andra, som du själv vill bli bemött bemöter du andra (även motståndare). Till träning och match kommer jag förberedd, såsom alla saker är med och jag har skaffat mig energi i rätt form för att må bra. Alla kan hjälpa och lära av varandra, både föräldrar, barn och ledare. Tänk alla som resurser.

GODA KÄNSLOR JAG VILL KÄNNA ALLA KÄMPAR FÖR VARANDRA JAG MÖTS AV KOMPISAR OCH VÄNNER JAG TROR PÅ MIG SJÄLV I SVÅRA LÄGEN JAG ÄR DELAKTIG I MÅL, BÅDE GENOM DEFENSIV OCH OFFENSIV HÖR JUBEL FRÅN PUBLIKEN JAG KÄNNER MIG BÄST JAG VINNER DUELLERNA JAG KÄNNER GLÄDJE

VAD JAG GÖR FÖR LAGET JAG ÄR SCHYST MOT ALLA OCH FÖRSÖKER VARA POSITIV HELA TIDEN TROR PÅ LAGETS STYRKA FÖRE JAGET GÖR MITT BÄSTA OCH KÄMPAR DET FINNS ALLTID VINSTER ATT VINNA OAVSETT STORLEK ÄR MIN INSTÄLLNING UPPMUNTRAR VARANDRA OCH SAMARBETAR TAR ANSVAR FÖR DET JAG SÄGER, VINNER VI GLÄDJE OCH VINSTER AV DET JAG SÄGER

JAG ÄR MED OCH SKAPAR LAGANDAN SOM GÖR OSS TILL INDIVIDUELLA MÄSTARE