1 Sista dagen för anmälan är 9 April. TIF Golf resa tilll Åland TIF Golf sektion har det som tradition att åka till Åland och spela på kungs och slottsbanan.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Information om ungdomsverksamheten på Östersund-Frösö golfklubb 2011
Advertisements

Stockholm Selections Stockholms Södra Skärgård
Mil Palmeras – en bosättning för madridbor som vill komma till havet
Geografiska begrepp svåra ord
• Partävling valfri dag 3-19 juni • Paret = junior + senior • Senioren: antingen 20 år äldre och/eller biologisk/adoptivförälder • Minst en spelare.
Skidresan 2014 Lindvallen. Tider: Obs, med reservation för ändringar. Vi åker från skolan den 12 april kl 21:30 på kvällen. Hemresa sker den 17 april.
Spelar- och föräldramöte Hjulsbro IK P99 Säsongen 2013.
Svarar på frågorna: Var? Vart? Varifrån?
Sammanställning från Idrottsenkäten 2009 Totalt 344 svarande.
Vintern kall och grå Sitter och fryser så, så Djuren sover då
Gumbalde GK 2 april 2010 Mentometer 15 deltagare varav 10 från arbetsgruppen.
Den börjar i Oslo ! Vi åkte till Stavanger där hade vi jätte-kul. Vi badade i de is-kalla havet sen gick vi ut och åt god mat. Sen tog vi flyget till.
Jag valde Göteborg för att jag tycker det är roligt där.
Onsdagsgolfare!!! Upptaktsmöte den 20/3 kl 18:30 Vi vill, som traditionen påbjuder, träffa er alla och diskutera årets upplägg. Herrkommittén Roine, Hoa,
Granöbygdens Golfklubb I bildspelet visar vi hur långt vi har kommit i golfbanebygget i början av oktober Banan är färdigbyggd och gräset har etablerat.
Växjö - Stockholm Jag ska åka till Stockholm i två dagar. Datum: 3 Juni – 5 Juni.
Min Stockholmresa ..
Textilarbete Alice Höök.
Golfquiz Juniorernas kick off 18 april
Gothenburg Project Nya Ullevi Först gick vi till Nya Ullevi. Ullevi är en stor arena där det spelas fotbollsmatcher, friidrott och stora konserter.
Information till föräldrar Klassresa i ÅK6 till Ängsholmen september 2015.
DANMARK. LEGO ● UPFANNS AV EN SNICKARE I BYN BILLUND ● NU FINNS LEGOFABRIKER OVER HELA VÄRLDEN. ● OCH NÄSTAN VARJE ÅR KOMMER NÄSTAN EN MILJON TILL.
Ledarmöte U8 – U15. TRÄNINGSAVGIFTER, VAD INGÅR? Istider Bussresor vid seriespel Boende (för de lag som behöver det) vid seriespel Domaravgifter Matchställ.
Och särskilt nytillkomna medlemmar!. Sjögärde golf klubb Dam kommittén Herr kommittén Senior kommittén Medlems kommittén Junior Jacob B Anna.
Uppstartsmöte P02/03 Gävle Golfklubb VISION Vi är, inom golf, den ledande elit- och ungdomsklubben i Sverige och det naturliga valet när barn.
Välkomna - Medlemsavgifter/försäkring - Vad tycker föräldrarna? - Vårläger – Föräldrakväll - Visingsölägret Utomhusträningen - Sammandrag – Landslagets.
Tour 2000 Resa 2015 Kravspec: Förfrågan till: Bo på banan Golfplasir FrukostOut of bounds Närhet till ut och äta Aki golf Gärna lägenheterTee2green BadmöjlighetBerglund.
Gunilla Behmer Tävla som Junior Stora Lundby GK Gunilla Behmer.
Välkomna till P-02 Föräldramöte 15 Oktober. Tränare Anders, Fredrik, KG, Magnus, Micke, Ola Anders, Fredrik, KG, Magnus, Micke, Ola Bosse och Jonas slutar.
Storvreta 4-6 Januari 2015 Bele Barkarby P04. Information Hej Söndagen den 4 januari drar 20 spelare samt 5 ledare till Uppsala för en innebandy helg.
1 Värderingsbaserad segmentering av medlemmar Vintage People
Föräldramöte P01 9 feb Träningar Måndagar 17:30-18:30 (konstgräs) Onsdagar 17:30-19:00 (konstgräs)
Veckans fördjupning handlar om ett känt svenskt lopp. Vet du vilket det är? Lös den kluriga rebusen nedan för att få en ledtråd.
Damkommittén hälsar alla välkomna
ERBJUDANDE FRÅN HAVERDALS GOLFKLUBB
Regel 13 Bollen spelas som den ligger.. Regel 13 Bollen spelas som den ligger.
Föräldrarmöte 2017 Välkomna
VÄRLDENS BÄSTA F05.
Agenda Söderköpings IK PF03 Föräldramöte 19/3
Uppstartsmöte P02/03 Gävle Golfklubb
Info läger Älvdalen 2017 Lördagen den 18 februari packar vi ihop våra simgrejer och vintergrejer och beger oss till Älvdalens vinterland. Sportlovsveckan.
Info läger Älvdalen 2017 Lördagen den 18 februari packar vi ihop våra simgrejer och vintergrejer och beger oss till Älvdalens vinterland. Sportlovsveckan.
Loopen - Golfförbundet
Regelträff med Tipspromenad
Detta bildformat är ett mer iögonfallande alternativ till format 2, där du kan lägga namnet på avsnittet eller presentationen i rubriken och sedan fyller.
TÄVLINGSMOMENT SKIDOR VASALOPPET+ENGELBREKTSLOPPET
Golf SM 2010 Ronneby Datum: 8-10 sep Plats: Ronneby Anmälan mer info:
Sfi-kören Repertoar hösten 2017.
Test av par 5 på Hål 1 – V29 Bankommitten: Linus Stafner, Daniel Arvidsson, Annika Knutsson och Joakim Lagerkvist Uppdaterad:
2010 Månadskalender Du kan skriva ut den här mallen och använda den som en väggkalender eller kopiera sidan för en viss månad och lägga till den i din.
Strategi och framtidsplan 2020 arninge golfklubb
Giffcupen - Tidaholm.
Jag har läst en bok som heter Nya Bellman historier och den är skriven av Peter Gissy.
Det som kommer att hända är att moderniserade och förenklade regler kommer att införas från Jan efter beslut sommaren 2018 och att en gemensam världshandicap.
Föräldramöte USFF F04.
TÄVLINGSMOMENT SKIDOR VASALOPPET+ENGELBREKTSLOPPET
Föräldramöte
Vad tyckte svenskarna om de som styrde Sverige?
Bli samarbetspartner med Abbekås Golfklubb
Sista anmälningsdag är 4 februari
Golfresa Prag.
Bullerby cup 2019 Vimmerby, CA 12 mil från ÅBY
Inbjudan Korpen Golf Trophy 2019
Turbo Icehockey Challenge VIK Team 08
Välkomna till Golfens dag den 20e maj på Albatross Golfklubb!
TÄVLINGSMOMENT SKIDOR VASALOPPET+ENGELBREKTSLOPPET
TÄVLINGSMOMENT SKIDOR VASALOPPET+ENGELBREKTSLOPPET
Sugen att spela golf? Under 2019 kommer alla barn och ungdomar att erbjudas kostnadsfri Gröna kortet kurs och gratis medlemskap i Porjus Golfklubb. Det.
TÄVLINGSMOMENT SKIDOR VASALOPPET+ENGELBREKTSLOPPET
SGF Golfting & Förbundsmöte
Presentationens avskrift:

1 Sista dagen för anmälan är 9 April

TIF Golf resa tilll Åland TIF Golf sektion har det som tradition att åka till Åland och spela på kungs och slottsbanan. Vi spelar 2*18 hål på söndag och 18 hål på måndag I år reser vi den 27 till 29 maj –Vi åker med båten 15:00 dit och 18:30 hem Som vanligt kommer vi att bo i närheten av golfbanan i stugor på Kastelholms Gästhem, Tosarby Priset är ca kr per person, inklusive –Resa –Boende –Greenfee båda dagarna –Mat och dryck TIF medlemmar får en greenfee betald 420kr OBS Sista dagen för anmälan är 9 April 2

3 Boende TIF har bokat två stugor på Kastelholms Gästhem, Tosarby samt två dubbelrum Sängkläder och handdukar ingår

Slottsbanan Slottsbanan är den äldsta av våra två banor. Den breder ut sig längs en havsvik, Slottssundet, och på andra sidan viken ligger Ålands medeltida slott, Kastelholms slott. Doften av hav är påtaglig vid banan. Måsarna hörs skria och en båt kan segla förbi medan du puttar på fjärde hålet. De första nio hålen byggdes 1983 och 1988 hade vi en komplett 18-hålsbana. Slottsbanan är mångas absoluta favorit. Tidningen Golf World har rankat banan som en av Europas 100 bästa utanför Storbritannien. Den är parklik och öppen och generös mot spelarna. Ett snett slag behöver inte straffa sig direkt. Duktiga proffsspelare har berömt Slottsbanans greenområden som lockar fram kreativiteten. Varje årstid har sin tjusning på Slottsbanan. På våren finns mattor av ljuvliga vårblommor, på försommaren blommar häggen och på hösten dignar rönnarna av röda bär. Hösten dröjer sig längre kvar på Åland – det tackar vi det uppvärmda havet för – och vi spelar golf även i oktober 4

Kungsbanan Kungsbanan är byggd på marker som en gång tillhörde Kastelholms kungsgård som anlades av Gustav Vasa, på den tiden kung i Sverige och härskare även över Åland. Kungsbanan har en helt annan karaktär än Slottsbanan och det är en stor rikedom för en klubb att kunna erbjuda spel på två så olika banor. Efter en ”snäll” dag på Slottsbanan är det roligt att ta itu med utmaningarna på vår andra bana. Det är mer skogs- och inlandskänsla över Kungsbanan, vissa hål är ganska smala mellan höga furor och vissa uppförsbackar avslöjar konditionen. Men också här märks närheten till havet som är påtaglig överallt på Åland. Från tee på hål sex, uppe på ett martallsberg, ser du Ålands största innanhav, Lumparn. Kungsbanan är utmanande och paren trillar inte in automatiskt. Just därför gillar många av våra spelare Kungsbanan allra bäst. Frågan är nu – vilken av våra banor blir din favorit? 5