Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Info läger Älvdalen 2017 Lördagen den 18 februari packar vi ihop våra simgrejer och vintergrejer och beger oss till Älvdalens vinterland. Sportlovsveckan.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Info läger Älvdalen 2017 Lördagen den 18 februari packar vi ihop våra simgrejer och vintergrejer och beger oss till Älvdalens vinterland. Sportlovsveckan."— Presentationens avskrift:

1 Info läger Älvdalen 2017 Lördagen den 18 februari packar vi ihop våra simgrejer och vintergrejer och beger oss till Älvdalens vinterland. Sportlovsveckan kommer vi fira i Älvdalen och kommer vara fylld med, simning, skidor, kondition och mycket annat skoj! Samling: Parkeringen utanför simhallen i Uddevalla den 18 februari För vår resa uppåt i landet åker vi fram i störtsköna minibussar. Hemkomst: Vi kommer hem lördagen den 25 februari under kvällen, fyllda med massa bra träning, nya lärdomar och massor av skratt. Vilka ska med? Simmarna i A-gruppen och B-gruppen Transport: Minibussar Logi: I Älvdalen kommer vi bo i stugor i närheten avsimhallen. Mat: Kom ihåg att packa ner lunch för resan under lördagen. Resten av veckan kommer vi käka helpension i närheten av stugorna. Träning: Under veckan i Älvdalen kommer vi köra cirka träningar beroende på grupp. Och kanske racea mot någon norsk? Medtag: Sedvanlig träningsutrustning (badkläder handduk, glasögon, vattenflaska, mashbag, m.m), civila persedlar, ett rekorderligt uppträdande, bra lägerhumör, god kamratskap och stark klubbkänsla! Kläder för alternativ träning så som längdskidåkning och landträning inomhus. Kostnad: 1500:- som kommer faktureras till era konton. 1

2 Info läger Älvdalen 2017 Skidåkning: För de som vill kommer vi preliminärt att åka tisdagen den 21/2 att åka till Sälen/Idre och åka utför. Tänk på att skidhyra, liftkort m.m bekostas själva. Har man egna grejer packas detta gärna med, vill man hyra kommer någon minibuss att åka en stund innan för att hyra på plats. För de som inte vill åka utför kommer vi vara kvar i Älvdalen och roa oss!  . Sista anmälningsdag: Anmälan görs via hemsidan där ni går in och bokar aktiviteten läger älvdalen på era konton. Sista anmälningsdag är tisdag 22/1. Tränarna som ska med är Jacob, Fredrik, Lars, Robert och Rebecka. Vi kommer även att få hjälp av Lars och Pernilla som kommer vara med hela veckan. Vid frågor kontakta Jacob 2


Ladda ner ppt "Info läger Älvdalen 2017 Lördagen den 18 februari packar vi ihop våra simgrejer och vintergrejer och beger oss till Älvdalens vinterland. Sportlovsveckan."

Liknande presentationer


Google-annonser