Vad har vi gjort/skall vi göra 2015 Beslut i hyresnämnden i början av juni månad som biföll vårt stämmobeslut om nybyggnation av balkongerna Överklagan.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Klimatförändringarna är vårt största miljöhot
Advertisements

Dokumentera Beslutsstödet i Procapita+
Samfälligheten Nattsländan, årsmöte adresser Styrelsen vill bygga upp ett register Information digitalt istället för papper sparar.
Ett hem för trevliga tankar. Inledning  LP Investments enfamiljshus kännetecknas av enkel arkitektur av nordisk stil.
Lägg till en inledande text här Utveckling för huvudmän.
Nya fönster på Brf. Bygatan
Arbetslokaler och arbetsrum
Jorden fem miljarder år Här är jorden bara ”ett år”
Jorden - fem miljarder år på ett år
Informationsmöte hösten Lite bakgrund.
Nya balkonger BRF Dragonen 2015 Före Efter
Några bilder som hjälper oss att minnas vad som hänt.
Nya sjukförsäkringen 1 juli 2008
JUNI 2008 FÖRNYELSE AV FLERBOSTADSHUS UPPLÄGGNING AV STUDIEN Ca 350 intervjuer med följande kategorier:  Allmännyttiga bostadsbolagca 160.
EEF:s 6 steg till Energieffektivisering
Fotoalbum med bilder från vårt lägenhet i Park Avenue, Peking 2011/2012.
Förslag till upplägg: ” Tekniköversikt, Strategimodell” för BeBo-projekt Styrelsemöte BeBo
Ekonomimöte Brf Fridhem 24 november 2011
Balkongprojekt 2015 Brf Skutskepparen 52.
Fiber i Bråbacka (?)
Måsens pedagogiska år 2010 /2011
Humleposten december 2011 Vad händer betr. Rep. och underhåll? Värmepumpen Är du tveksam om hur denna skall underhållas, kontakta Kristofer i nr 121 eller.
Betalningar 2013 För Samfällighetsföreningen Humlen Styrelsen
Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. Syftet är att beskriva den förändring som den halländska landsbygden genomgått under de senaste 60 åren.
Ramavtal om löner m.m Mellan ST och STP.
Vi kommer att ta upp: Har vår skola grön el?
 Stor, billig, enkel, stilig och snygg.  klarar sina mål.
Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. Vi gör en uppdaterad version av ”Gods och Gårdar” – en bokserie som gavs ut i hela landet under 1940-talet.
Garagegolv Varför Många garagegolv har gått sönder, det samlas vatten och det blir värre och värre Garagen i den södra längan (18 st) åtgärdades i fjol.
Införa rambeslut HÅLLBAR STAD – ÖPPEN FÖR VÄRLDEN.
Utter Uttern är Smålands landskapsdjur..
Införande och erfarenheter av valfrihetssystem. Västerås – en del av Stockholm - Mälardalen regionen invånare (2008) – 6:e största kommunen Tre.
Seminarium 45 Erfarenheter av införande av komponentavskrivning Kommek
Öppet Hus 27 januari Teknikvägen Kurt Lillieholm & Nils-Arne Johansson.
Öppet Hus 16 juni Teknikvägen 35 Nils-Arne Johansson & Kurt Lillieholm.
Öppet Hus 25 augusti Turbingränd 4 Margareta & Kurt.
För att uppdatera sidfotstexten, gå till menyn: Visa/Sidhuvud och sidfot... 1 Pressträff 22 december 2015: Så blir pensionen 2016.
VÄLKOMMEN PÅ FASTIGHETSÄGAR- FRUKOST BÄTTRE PROJEKT I DIN BRF FASTIGHETSÄGARNAS HUS 3 DECEMBER 2013.
Föräldrarmöte 4 maj 2013 Vad satsar vi på Ledare och spelare Vad har vi gjort säsong Vad händer nästa säsong Ekonomi Material Övrigt.
Storstugan 2.0 Informationsmöte
KjR Utb Så här kan det gå!.
Typ av byggnation samt kostnader
Ränteräkning.
AGENDA Spelare, ledare Samarbetet med F03 Planering för 2017 Övrigt
Komponentavskrivning och underhåll
Sammanställning och analys av medieinslag om skyddad natur
Vad har vi gjort 2016 Installation av avgasrenare i värmesystemet för att eliminera luft i värmeledningarna Färdigställt balkongprojektet Gårdsrenovering.
Vård- och omsorgsnämnden Månadsrapport augusti 2015 och prognos 2.
2008/ / / /12 Fasadrenovering Fönsterbyte
Grammatik: tidsuttryck
Onsala BK Spelarmöte P01 inför 2016.
Veckans fördjupning handlar om något som kan vara både kort och långt
Viktiga tidpunkter Jan Feb Mars April Maj Juni Juli Aug Sep Okt Nov
Juniortruppen from Vallentuna Hockey.
Analysera, justera och fastställa
Nätverksträff November 2017
Ekonomimöte
Banarbets- processen.
Renovering av avloppsledning Kommande:
Bostadsrättsföreningar och bostadsrätt
FIBER I HOTAGSBYGDEN Byggstart 2014
Tidsplan.
Agenda Ledare och truppen Samarbete med P08
Välkommen till Informationsmöte!.
Kovis avvecklas och ersätts med andra lösningar
Brf Kvarnberget Föreningsstämma 2019.
Kovis avvecklas och ersätts med andra lösningar
Samfälligheten Nattsländan, årsmöte
Tillfällesbyte Innehåll Återuppta studier, tillfällesbyte
Presentationens avskrift:

Vad har vi gjort/skall vi göra 2015 Beslut i hyresnämnden i början av juni månad som biföll vårt stämmobeslut om nybyggnation av balkongerna Överklagan till hovrätten som senare togs tillbaka och laga kraft beslut den 17 juli Byggnationen är ca 6 månader försenad vilket har pga. världsmarknadspriset på aluminium inneburit en fördyring på cirka :- Byggstart mitten av september och ca 50 balkonger klara i slutet av november. Varit strul med exakt färgval och att utformningen av 3:e våningens storlek i förhållande till de övriga. Neddragningen ca 40 cm är pga. takanslutning och konstruktionen går inte att förändra. En acceptabel lösning är under utprovning, se på resultatet 20a.

Intresseanmälan innan 20 nov för beställning av sol och vindstyrd balkongmarkis Besiktning av hus 20 och 22 den 25 nov och 21:an innan jul och övriga feb/mars nästa år För att undvika fördyrade omkostnader uppmanar Balco oss boende att inte slänga grovsopor i deras containrar Jul/nyårs stängt i bygget under perioden 18 dec till 11 jan 2016 Under jan16 kommer det inte vara tillgång till respektive garage under en vecka och begränsad tillgång de 2 övriga veckorna i hus 19 Genomfört OVK besiktning och inköp/demontering av olika delar till värmesystemet Avgiftsförändring +5% på alla avgifter/hyror (vilket innebär att en normal 3:a kostar 3.595: i stället för 3.424:- 2014) Temporärt stopp för avsättning till Inre fond under året

Planer för 2016 Högtryckstvätt gavlar Diverse mindre målarbeten typ plåthuv och enstaka källaregång/ar Byte cirkulationspump, värme Efterarbete till följd av balkongprojektet typ anpassning av transportvägarna och gatusten Avgiftsförändring +5 % på alla avgifter/hyror( vilket innebär att en normal 3:a kostar 3.775: i stället för 3.595: Avgiftsförändring på bastu och gym. Höjs till 400:- per år Temporär stopp för avsättning till inre fond under året

Planer för 2017 Byte av fönster Översyn av samtliga lekytor och ev. utbyte av all sand lekytor Målning av kvarvarande cykelrum Byte av motorvärmaruttag Avgiftsförändring +5% på alla avgifter/hyror(vilket innebär att en normal 3:a kostar3.962: i stället för 3.775:- 2016) Temporär stopp för avsättning till inre fond under året

Planer för 2018 Byte vipp-port varmgarage 30 st. Omfogning av kakel/klinkers och målning i tvättstugor Installation av bergvärme på en gård Högtrycksspolning av köks/combistammar Belysning ledn. system byte till led Exteriörbelysning led på stolpe byte till led Avgiftsförändring +5% på alla avgifter( vilket innebär att en normal 3:a kostar 4.160: i stället för 3.962: Temporärt stopp för avsättning till inre fond under året

Planer för 2019 Fasadtvätt tegel/puts Byte stuprör och hängrännor Byte cylinder låssystem Byte stigare och elcentral Målning entre’/trapphus I nuläget ingen planerad förändring på avgifter/hyror Återgång till avsättning till inre fond under året

Planer för 2020 Asfalt, körbana nyläggning Bastuaggregat ev. byte I nuläget ingen planerad förändring på avgifter/hyror