FC TROLLHÄTTAN LEDARSTAB A-LAG TRÄNARE A-LAG ASS.TRÄNARE A-LAG FYS.TRÄNARE A-LAG/J-LAG MV.TRÄNARE J-LAG TRÄNARE J-LAG ASS.TRÄNARE X 2 MATERIALANSVARIG.

Slides:

Liknande presentationer
KURSDAG – 09.00Inledning – Reflektioner från Kursdag – 10.30Teori 7 – Spelsystem Försvarsspel – 11.00Fika – 12.30Praktik 7.

Spelsystem för distriktslagen i Medelpad från år Flickor och Pojkar.
Uppgifter FCD P03:2 (Med plats för förändringar).
M Ekerö IK Fotboll Damtrupp Spelsystem Ekerö IK Fotboll Damtrupp Spelsystem.
Agenda: Inledning Fokus 7-8 år Rutiner Förberedelser Träningar Att tänka på Mål Övningar Teknik bollkontroll teknikbana Vändningar/ driva och finta Passa.
Principer i spelet för Ekerö IK Juniorer Spelsystem: Tålamod/fart Olika tempo i spelet Anfalla med hela laget – försvarar med.
4-4-2 SPELSYSTEM UPPLÄGG ANTONIO EGAÑA TORREJÓN. INLEDNING Passningsspel – VAD & VARFÖR? Utgångspositioner anfall och försvar Arbetssätt Spelartyper Balans.
Föräldramöte BHC U12/U13 (Team -04/-05)
Viktigt denna månad Träningspass: 2-3/v Upptaktsmöte Uthållighetstest Cup inomhus Möte spelarråd Jobb? Viktigt denna månad Träningspass: 2-3/v, pulseras.
ÄLVSJÖ AIK U Älvsjö AIK Herr och U-verksamhet Älvsjö AIK Herr och U-verksamhet A-lag (Div.3) A-lag (Div.3) U19 (U19Elit) U19 (U19Elit) U17 (U17.
Spelarinfo IFK Västerås P-03. En god lagkamrat Under cupen i Örebro i höstas diskuterade vi i smågrupper och sedan gemensamt vad som är de viktigaste.
Sommaren Supersnabba spelare från 0 till 15 meter Spelare som har bra bål och rygg stabilitet Spelare som klarar minst 50 anfall per match Spelare.
Spelarmöte för P02 Enebybergs IF 7 april, Idag ska vi prata om… Vårt anfallsspel Vårt försvarsspel Några uppställningar – avspark och hörna.
ÖVNINGAR P03. Uppvärmning 1.Uppvärmningsjogg med eller utan boll 2.Värma upp fötter, ben och rygg.
Säsongen 2011/12.  Ny ledare/tränare  Sommarträning  Säsongen 2011/12  NEWBODY CUP: 2011/12  NM I UMEÅ: 7-9 oktober 2011  Cup som avslutning? 
TRIVSELREGLER VALLENS IF F98 I omklädningsrummet :  Att alla sänker ljudnivån.  Att alla skall få en plats att byta om på.  Att alla håller ordning.
MÅL 2015 Vinna serien. Punkter för att nå vårt MÅL Ge järnet på träning Gör maximal insats i alla övningar och spelmoment på träningen. Använd samma energi,
Tränarpresentation Laginfo Träningar Seriespel Cup Handboll, så här spelar vi och detta tränar vi på Teambuilding och mentalt Föräldragrupp, presentation.
Träningsplanering Vinnare i långa loppet. Varför träningsplanera? Effektivisera sin träning Få vardagen att fungera Rätt träning vid rätt tidpunkt.
Månsarps IF:s FOTBOLL Upptaktsmöte inför 2011 Måndag den 3 januari, IP klockan 19:00-21:00.
Föräldramöte Team-02 Datum: Tid:
Eskils P05 - Förädramöte Agenda: Årsplanering
SVENSKA FOTBOLLFÖRBUNDETS TRÄNARUTBILDNING C 6-12 ÅR KURSMODUL 2
Målvaktsutbildning grund del 1 - Målgrupp grön och blå nivå
BILD Välkomna Föräldramöte P maj, 2017.
Uppstartsmöte med Föräldrar, 11 apr
UTVECKLING OCH FOTBOLLSGLÄDJE PÅ LÄNGRE SIKT.
Skiljebo sk flickor 07 Uppstart säsongen 2017.
Tränarutbildning 3 för P03:
Fotbollsträning 27 april – Tips o ideér av Håkan Broman.
Förhållningsregler U11 I omklädningsrummet
Ispass tis 17:30-18:30 VSK F-07 3 Övning (ca 15 min) 2 Övning
FC Norra Spelide 2013.
Ispass tis 17:30-18:30 VSK F-07 Övning 14 Övning 13 Reserv
START utan boll, Alla spelare som väntar kör stopsladd åt båda hållen i väntan på sin tur Ispass tis 17:30-18:30 VSK F-07 Övning 1: Skridskoteknik/klubbteknik.
TEMATRÄNING – PASSNING/MOTTAGNING
Ispass tis 17:30-18:30 VSK F-07 3 Övning (ca 10 min)
Teori Kuben P07.
Välkomna! Inriktning SvFF Tider & datum Seriespel, indelning Träning & match Habo Honda Cup Laget Föräldrahjälp Ekonomi Övrigt/diskussion.
Föräldramöte P10 Röd
Presentationens avskrift:

FC TROLLHÄTTAN LEDARSTAB A-LAG TRÄNARE A-LAG ASS.TRÄNARE A-LAG FYS.TRÄNARE A-LAG/J-LAG MV.TRÄNARE J-LAG TRÄNARE J-LAG ASS.TRÄNARE X 2 MATERIALANSVARIG TVÄTTARE SJUKGYMNAST/REHAB SPELARTRUPPER A-TRUPP MV LÄRLINGAR 2 – 4 J-TRUPP MV LAG: A-lag, U-21-lag, J-lag

FC TROLLHÄTTAN A-LAG FÖRSÄSONG 2013

PERIOD 1 7 JAN- 9 FEB ( 4,5 VECKOR) MÅN FOT/FYS TEMA: KOLLEKTIVA FÖRSVARSMETODER + STYRKA PÅ PLAN TIS FOT/FYS TEMA: FÖRSVARSSPEL (LAGDELAR) + UTHÅLLIGHET ONS FOT TEMA: STORT SPEL (FOKUS PÅ MÅNDAGENS TEMA) TOR FOT/FYS TEMA: KOLLEKTIVA FÖRSVARSMETODER + STYRKA PÅ PLAN FRE FOT/FYS TEMA: KOLLEKTIVA ANFALLSMETODER + UTHÅLLIGHET LÖR FOT TEMA: STORT SPEL + LÖP (STAFETTER) SÖN VILA/ÅTERHÄMTNING/FÖRBEREDELSER FOKUS PÅ: 1. FYSISK UTVECKLING 2. TAKTISK FÖRSTÅELSE DEFENSIVT

PERIOD 2 11 FEB- 31 MARS ( 7 VECKOR ) MÅN FOT/FYS TEMA: INDIVIDUELLT FÖRSVARSSPEL + STYRKA TIS FOT/FYS TEMA: KOLLEKTIVA ANFALLSMETODER + UTHÅLLIGHET ONS FOT TEMA: STORT SPEL TOR FOT/FYS TEMA: KOLLEKTIVA ANFALLSMETODER + STYRKA FRE FOT TEMA: KOLLEKTIVA FÖRSVARSMETODER + ANFALLSMÖNSTER LÖR MATCH SÖN VILA/ÅTERHÄMTNING/FÖRBEREDELSER FOKUS PÅ: 1. UTVECKLING AV VÅRT FÖRSVARSSPEL. 2.HITTA MÖNSTER I VÅRT ANFALLSPEL.

TRÄNINGSPASS PERIOD 1 UPPVÄRMNING 10 MIN FYS MIN FOTBOLLSTEMA 25 MIN PAUS 3-5 MIN FYS 15 – 20 MIN FOTBOLLSTEMA I SPEL 25 MIN NEDJOGGNING 5 MIN TOTALT CA 110 MIN FÅ INSTRUKTIONER UNDER TRÄNING, STORT SPEL, LÅNGA INTERVALLER PERIOD 2 UPPVÄRMNING 10 MIN FOTBOLLSTEMA 15 MIN FYS 10 MIN FOTBOLLSTEMA/FYS 40 MIN SPEL MED TEMA 20 MIN NEDJOGGNING 5 MIN TOTALT CA 100 MIN DELA GRUPPEN, INSTRUKTIONER, KORTARE INTERVALLER, HÖGRE TEMPO

PERIOD 3 1 APRIL – 21 JULI (MATCHSÄSONG) MÅN FOT/FYS TEMA: TEKNIK + STYRKA+ REHAB TIS FOTBOLL TEMA: INDIVIDUELLT FÖRSVARSSPEL + POSITIONSANPASSAD TRÄNING ONS VILA/ ÅTERHÄMTNING TOR FOT/FYS TEMA: KOLLEKTIVT FÖRSVARSPEL+ FOTBOLLSLÖP/EXPLOSIVITET FRE FOTBOLL TEMA: KOLLEKTIVA ANFALLSMETODER LÖR FOTBOLL TEMA: MATCHFÖRBEREDANDE, TAKTISKT UPPLÄGG SÖN MATCH FOKUS PÅ: 1. HITTA MATCHFORMEN. 2. HITTA RUTINER OCH PULSERING

UTANFÖR LINJERNA GEMENSAMMA MÅLTIDER 2 GGR/ VECKA GRUPPAKTIVITETER / TEAMBUILDING CA 5 GGR/ ÅR POÄNGTÄVLING 3GGR/ÅR INDIVIDUELLA SAMTAL 3 GGR/ ÅR FYSTESTER FÖRSÄSONG, SOMMARUPPEHÅLL OCH EFTERSÄSONG GEMENSAMMA FÖRHÅLLNINGSREGLER 1GGR/ ÅR STÄDGRUPPER FÖR KÖKET 16:00 GENOMGÅNG 16:15 TRÄNINGSTART

FÖRSVARSMETODER SAMLAT FÖRSVAR POSITIONSFÖRSVAR I SPEL OCH VID FASTA SITUATIONER VI VARIERAR UTGÅNGSPOSITIONEN UTIFRÅN MATCHBILD OCH MOTSTÅND VI HAR ALLTID EN AMBITION ATT VINNA BOLLEN I GYNNSAMMA POSITIONER UTIFRÅN VILKET MOTSTÅND VI MÖTER TYDLIGA METODER HUR VI GÖR VID KONTRING, INLÄGG OCH INKAST

FCT ANFALLSMETODER VID KONTRING ALLA PASSNINGAR FRAMÅT GÖR DIG SPELBAR FRAMFÖR BOLLHÅLLARE SKAPA 2 MOT 1 (ÖVERLAPPA) PASSA FÖRBI MOTSTÅNDARE SÅ HÖG FART SOM MÖJLIGT I LÖPNINGAR UTAN BOLL SÖK YTTERZON ELLER DROPPANDE FORWARD MED 1:A PASS EFTER BOLLVINST

FCT ANFALLSMETODER MOT SAMLAT FÖRSVAR TYDLIGA POSITIONER FÖR ATT SKAPA SPELBREDD, SPELDJUP OCH BRA SPELAVSTÅND SKAPA TRIANGLAR OCH NUMERÄRT ÖVERTAL I UTGÅNGSYTAN O SPELYTA 1 MÅL ATT TA FRAM BOLL I SPELYTA 1 INNAN VI SÖKER SPELYTA 2 ELLER 3 VARIERA MELLAN RAKA OCH DIAGONALA UPPSPELSVÄGAR VARIERA MELLAN SPELYTA 2 OCH 3 SÖK DEN STÖRSTA,FRIA SPELYTAN STRÄVA EFTER ATT ANVÄNDA SÅ FÅ TILLSLAG SOM MÖJLIGT