TEATER FÖR SERIE, FILM OCH SPELFIGURER!. COSPLA Y Cosplay är en tävling som går ut på att man ska göra en kostym av en serie, film eller spelfigur. Sedan.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Danderyds ungdomar och internet. 80% använder internet på datorn varje dag 10% använder internet på datorn 4-6 ggr/vecka 82% använder internet på mobilen.
Advertisements

Idag var jag och min familj förutom min pappa badade i Oasen i Kungälv. Och när vi kom dit då var mina kusiner också där och de heter Evin och Dilan och.
VÄLKOMNA TILL 744:AN & ELEVBOENDET PÅ FÄLLEN.
©storm.
Sleeping girl Roy Lichtenstein.
Vi var i en park med brännande drakar När vi åkte till hekla gillade vi inte musik. Island är en vacker ö.där bor mycket folk.
Katarina Blomgren.
PRESENTERAR.
FOXPOPULI Introduktion av deltagare – ice breaking och lära känna varandra “ Social entrepreneurship for social change”, Nordplus adult Project ID AD-2012_1a
IQ-test 1 Vilken figur fullföljer bäst serien? ? A B C D.
Vattenskidskolan Grunderna i vattenskidåkning Slalom Trick Hopp Utrustning finns alltid att låna som: Skidor Dräkter Flytvästar.
Studieteknik Vad ska det vara bra för?.
Hur du tar hand om din kunskap
Textilarbete Alice Höök.
ÅLDERSGRUPPEN 9 ÅR HÖSTEN. Kvällens program Rapport från ledarna om säsongen Kvällens tema Gemensamma diskussioner och eventuella överenskommelser Utbildningar.
7 april 2013 golfstugan KIK P00 Spelarmöte. Säsongsplanering  Försäsong  Träning Alsike 2/3 ggr veckan  Träningsmatcher pågår  Vår/höstsäsong  Träning.
MATEMATIK 2b Att kunna till prov 2.
Agnes Ö, Petter B, Hannah, Sabina. Rådslaget – tema hållbar konsumtion Vad vi gjort under projektet Kickoff Filmer om hållbar konsumtion Stilmedveten.
LEDTRÅD: Hans namn betyder guld och sådana bollar har han många!
Golfquiz Juniorernas kick off 18 april
VAGN I BOX. Arbetsprocess Tre steg där varje steg innehöll enkäter, intervjuer och diskussioner med tänkta användare från bland annat öppna förskolan.
Vem är jag? Jag är en 17 årig kille som bor i mitten av Värmlands skogarna, i en stad som heter Kristinehamn. Jag har 2 småbröder och 1 storebror.
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
Dokumentation från samråd om finskt förvaltningsområde 10 november 2015.
Språkriktighet. Stor och liten bokstav Stor: vid namn. Sammansättning av namn + helt ord: Stockholmscaféer (jämför med stockholmare) Liten bokstav: svensk.
Ledtråd: Kan gå upp i rök!
För att man ska följa regler, spela rent spel och uppträda sportsligt, ska man …
Och särskilt nytillkomna medlemmar!. Sjögärde golf klubb Dam kommittén Herr kommittén Senior kommittén Medlems kommittén Junior Jacob B Anna.
Knappar i Excel Hoppa till Start Hoppa till Infoga Hoppa till Sidlayout Hoppa till Referenser Hoppa till Utskick Hoppa till Granska Hoppa till Visa Skriv.
Föräldramöte P13 Gävle Golfklubb VISION Vi är inom golf den ledande elit och ungdomsklubben i Sverige och det naturliga valet när barn och ungdomar.
Torsdag 26 november om muntlig framställning och uppgiften.
Tänk på att alla dina kamrater också kommer att hålla i en redovisning idag. Se till så vi kommer ihåg er presentation. Var kreativa!
UPP-slaget.  Regler/Spelsätt: Tävlingen spelas över 10 serier amerikanskt var av man spelar två stycken starter, 5 serier per start och totalen efter.
GOTD Tredimensionell bild. Hologram Holografi/ hologram uppfanns 1947 av den ungerske fysikern Dennis Gabor. För detta tilldelades han Nobelpriset i fysik.
Vad tycker killarna själva?
Damkommittén hälsar alla välkomna
LIV & HÄLSA UNG Örebro län.
ÖVNINGAR P03 - målvakt bas
Lagsammanhållning.
ENSAM ÄR INTE STARK.
Veckans fördjupning handlar om en förkortning. Vet du vilken
Kommunikation och information
Fair play Samhällskunskap åk 4.
Förbundets arbete efter klubbkonventen 2017
Argument Bred verksamhet Stor barnverksamhet
Tränarutbildning/ Ledarrekrytering
Dräkter och utrustning för medlemmar i SHKK
F 06 Spelregler Diskussionspunkter: Komma sent När ledarna pratar
Pokemon GO spelet som alla spelar
Torsdag 26 november.
Filmepok Joakim, Felicia, Amir..
Normer kring genus Finns det genusfällor och genuskrux?
MÄSSTÄVLING EUROHORSE 2016
Hur blir ett lag BRA? BBIF P04 Är bäst Titta upp Träna ihop oss
Jag har läst en bok som heter Nya Bellman historier och den är skriven av Peter Gissy.
Här kommer en mall på hur du kan skapa en Grej of the Day
Ledtråd Animerad från en ö.
Fritid 2017 Brukarenkät socialförvaltningen.
Redovisa match 3 senast den 8 februari 2019 på mina sidor
Här kan du välja att göra ett nytt spel
ESCRIBIR 1.Skriv och berätta om dig själv.
Veckans fördjupning handlar om en filmserie där en ny film snart släpps. Vet du vilken filmserie det är? Lös den kluriga rebusen för att få en ledtråd.
Bakgrund.
500 :- 500 :- i kontanter + MÅL – KRONAN !
Skriv in namnen på de tävlande i resultattabellen.
Våra mål för säsongen 2018/2019 Vi vill förmedla att Innebandy är en rolig sport Vi ska ha roligt när vi träffas på träningar och matcher Våra tjejer ska.
Redovisa match 3 senast den 6 mars 2020 på mina sidor
Kampanjkarta aktiviteter 13 – 19 år
”I Vår Klubb Är Alla en Stjärna ”
Geometriska objekt.
Presentationens avskrift:

TEATER FÖR SERIE, FILM OCH SPELFIGURER!

COSPLA Y Cosplay är en tävling som går ut på att man ska göra en kostym av en serie, film eller spelfigur. Sedan tar man en del av filmen, serien eller spelet som figuren är med i och spela upp den som en teater. Den som gör detta bäst vinner.

 Namnet cosplay uppfanns av en japansk reporter vid namn Nov Takahashi under ett maskerad och science fiction konvent ”84 worldcon” i Los Angeles.  Cosplay är en förkortning av costyum play.  Konvent är ett evenemang dit många kommer för att hålla på med ett slags tema t.ex. science fiction och för att träffa andra som gillar samma saker.

TJEJER KAN SPELA KILLAR OCH KILLAR KAN SPELA TJEJER!

Sammanfattning!  Tjejer kan spela killfigurer och killar kan spela tjejfigurer.  Genom att sy en dräkt efter en figur och göra en kort mini teater poängsätts man efter hur bra det är gjort.  Cosplay är en förkortning av costyum play.  Det är en tävling.  Konvent=ett evenemang dit man kommer för att träffa andra som gillar samma saker.

LÄNKAR AV:TILDA