Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Veckans fördjupning handlar om en filmserie där en ny film snart släpps. Vet du vilken filmserie det är? Lös den kluriga rebusen för att få en ledtråd.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Veckans fördjupning handlar om en filmserie där en ny film snart släpps. Vet du vilken filmserie det är? Lös den kluriga rebusen för att få en ledtråd."— Presentationens avskrift:

1 Veckans fördjupning handlar om en filmserie där en ny film snart släpps. Vet du vilken filmserie det är? Lös den kluriga rebusen för att få en ledtråd.

2 Star Wars

3 Star Wars kraschar biljettsajter
Ny Star Wars film den 16 december. Trailer till filmen hade 30 miljoner besökare på Youtube. Så många vill se filmen att flera biljettsajter gick ner.

4 Bild från inspelningen av första filmtriologin.
Om Star Wars Science fiction-filmer om kampen mellan gott och ont. George Lucas kom på Star Wars. Han regisserade också filmerna. Första trilogin kom mellan och 1983. Den första filmen i andra triologin kom 1999. Bild från inspelningen av första filmtriologin.

5 Mer om Star Wars Tillsammans har de sex filmerna tjänat in 50 miljarder kronor. Det är tredje mest av alla filmserier någonsin. Star Wars har blivit böcker, tv-serier, dataspel och serietidningar. Den nya filmen regisseras av J.J. Abrams. Star Wars-skepp i Lego.

6 Trailer till filmen Kan vara läskig.
Trailer till nya Star Wars-filmen (2:33)

7 Källor https://sv.wikipedia.org/wiki/Star_Wars
om-nasta-star-wars-installation/


Ladda ner ppt "Veckans fördjupning handlar om en filmserie där en ny film snart släpps. Vet du vilken filmserie det är? Lös den kluriga rebusen för att få en ledtråd."

Liknande presentationer


Google-annonser