Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Träningsfilosofi Spelsätt Negativt Positivt Cuper Sammandrag Lite bilder.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Uppgifter FCD P03:2 (Med plats för förändringar).
Advertisements

Konstruktiv bildkritik Källor: fotosidan.se Facebookgruppen Street Photography- Sweden Elevarbeten Kärrtorps gymnasium Tack till fotograferna som givit.
Föräldrar Trappan – PHC Ungdom. Varför har vi denna presentation? - Det finns många fel-/missuppfattningar om vad det betyder att bli/vara hockeyföräldrar.
HFF:s P02 Läsprojektet 2015 Ett samarbete mellan Huskvarna bibliotek och Huskvarna FF.
Föräldrarmöte Flickor 06/07 Fotboll VÄLKOMNA!
Vad är egentligen ett samhälle? Hur skulle ni definiera ordet samhälle? Dvs när vi pratade om ett samhälle sist, vad pratade vi om då? Ta ngn minut och.
Dagordning Läget i laget Övergången till U17 Kommande år – vårt förslag Lagkassa Hur samlar vi in pengar?
Föräldramöte November Agenda Året som varit Hur har det gått? Reflektioner tränarna Synpunkter föräldrar Inför 2014 Röda tråden och principer Planering.
Fotboll P-06 Uppstartsmöte Vi önskar träna och leda fotboll för pojkar födda 2006 i Enebyberg med en idé som tar hänsyn till både ett kort.
P Info  Tränare/lagledare  Anders Ihs  Per Ekervhen  Katariina Yliperttula  Erica Johansson  Fler??  Laget.se – huvudkanal för anmälningar.
I samarbete med Nikolaus Koutakis Örebro universitet 1.
 MålvakterBackarForward  JohannaLozzanMatilda O Kapten  EllinorOliviaFanny B  ElinMiaJulia  Elin LAnnaEmma  ArvenHanna  MarieElin  Ebba TJozzan.
Föräldramöte BHC U12/U13 (Team -04/-05)
Välkomna till Skiljebo SK P-07 Föräldramöte. Dagens program Skiljebo Vill Vaktmästeri / Kiosk Medlemsavgift Regler och förordningar Tränarfilosofi Upplägg.
P02. Liten grupp- sammansvetsat gäng klasslag har rätt så roligt ihop! Kämpaglöd-bra inställning R olig fotboll- rulla boll med fart och teknik! Hantverkscupen.
Flickor F98 Lindås Waves och Pixbo IBK –
Toppning vs. Nivåindelning IK Zenith F02 Per-Olof Johansson.
Föräldramöte F IFK Kalmar F-07 Lagledare – Axel Jungward, Marcus Rydholm och Ronnie Nilsson Spelare – Just nu finns det 34 spelare registrerade.
Sjömarkens IF P05 Föräldramöte 29/ Agenda Sammanfattning 2014 Värdegrund/Gröna tråden Truppen 2015 Seriespel 2015 Cuper 2015 Roller Ekonomi, utöka.
Välkomna till P-02 Föräldramöte 14 september. Tränings matcher och cuper höst vinter 2010 Vi skall försöka få till 2 st. 7 manna träningsmatcher till.
Det började så här. På väg till träningslägret i Helsingborg.
Föräldramöte Oddevold P Agenda 1.Vår hemsida på laget.selaget.se 2.Röda tråden –Vilka åtaganden har vi som medlemmar i Oddevold? –Föräldragrupper/ansvar.
TRIVSELREGLER VALLENS IF F98 I omklädningsrummet :  Att alla sänker ljudnivån.  Att alla skall få en plats att byta om på.  Att alla håller ordning.
MÅL 2015 Vinna serien. Punkter för att nå vårt MÅL Ge järnet på träning Gör maximal insats i alla övningar och spelmoment på träningen. Använd samma energi,
IF Haga Välkommen som sponsor! Sponsring 2017
Barn och ungdomars utveckling
Målvaktsutbildning grund del 1 - Målgrupp grön och blå nivå
Föräldramöte GUIF F05 CA/TO
Förhållningsregler Järfälla hC Team 07.
VÅRA GOA F08.
Kalmar FF P-04 inför säsongen 2017
Fotbollsträning 27 april – Tips o ideér av Håkan Broman.
P-05 Föräldramöte
Föräldraenkät 2017 Förskola
FRISTADS P01 FOTBOLLSGALA
DSK F-00 till London , information -18 sep, 2012
SPRÅKSOCIOLOGI. Norrländska..
Spelarmöte F-11 Välkomna!
Agenda föräldramöte Grindvakt Vision & Värdegrund
P-05 Föräldramöte
Föräldramöte F-11 Välkomna!
Värderingar Spårvägen F98
Föräldramöte 9/4 Välkomna!
VÄGEN TILL MÅLGÅNG"   MålGång är en programförklaring som ska verka som stöd för våra aktiva, ledare och föräldrar och hela GSK/MIFs gemensamma fotbollsverksamhet.
Hur blir ett lag BRA?  Vi i laget På match & träning Jag som spelare
Säsongen 2016.
Agenda - Reflektioner vårsäsongen
Välkomna! Mål och vision 2015 Inriktning Träningar Tider, matcher, cup och poolspel Engagemang Ekonomi Övrigt/Diskussion.
Föräldramöte P/F f.11 och bollek
Föräldramöte 27 mars 2011 Lyckeskolans omklädningsrum
Ha kul ihop man måste få något gott på avslutningen
Föräldramöte F06 8 mars 2018.
Puberteten Vad är det för något..?
SAMVERKAN FÖR EN POSITIV UTVECKLING I STOCKHOLM
BK Heid F05 Föräldramöte
Mobiltelefonins utveckling
Träningsprogram Barn födda 08/ kl 09:30 -11:00
Mensutmaningen.se MENS a.
SOLLENTUNA FK Från knatte till veteran
Agenda Roller Föräldrasysslor Kläder Träningar Matcher och Cuper
Föräldrarmöte P07 Säsong 2019
Föräldrarmöte P07 Säsong 2016
P-11.
ESK P05 Föräldramöte
Varmt välkomna till upptaktsmöte för P08 säsongen 2019
Välkomna till föräldramöte Jitex F04
SoL övningskompendie Tema: Fint och dribbling
Spelar och föräldramöte 2019 Landvetter IF F05/06
Information – Lag P08 för Året 2019
Teori Kuben P07.
Presentationens avskrift:

Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Träningsfilosofi Spelsätt Negativt Positivt Cuper Sammandrag Lite bilder

Mycket boll- Träningarna skall bedrivas med boll så mycket det går även på uppvärmning och på löp övningarna det är jobbigare att springa snabbt med bollen och ha kontroll på den än att springa utan ! Glädje- Vi skall ha roligt på träningarna när man har roligt så tycker man det är skoj och något som tycker är skoj blir man oftast bra på! Gemenskap- Det är bra att kunna umgås på och utanför plan även träffas lite innan och efter träningarna lite tjat och skoj! Även om det går lite het till ibland när vi spelar så är man en bra kompis efter träningen! Ansvar- Måste kunna ta ansvar för sina handlingar. Måste ge dom ansvar och olika uppgifter som kräver ansvar ! Växa som individ. Den som tränar mest skall få spela mest! Offensivt spelsätt Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Träning filosofi

Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Offensivt spelsätt- Vi har spelat med en uppställning som har fått både positiv och negativ kritik! Vi har spelat med 1,1,3,2. Men jag har tycker att någon gång så måste man lära sig spela så här och tidigare desto bättre. Det är på långsikt väldigt bra tror jag. Yttermittfältarna få ta mycket ansvar och det är väldigt jobbigt att spela så här. Det kan märkas i slutet på sammandragen och cuperna som vi har spelat. Men det är bra att lära sig flytta över och ta ansvar hem! Ett grundspel så att alla vet ungefär hur och när man skall springa och inte minst varför! Utgångspositioner mm Snabbt passningsspel med mycket rörlighet ! Frågan är hur man får det? 1. Vi har kört att ett lag skall spela ego kontra ett lag skall försöka spela bollen på två tillslag då har dom sätt vilket som är mest effektivt. 2. Vi har tagit in lite äldre killar när det har varit möjligt för att få lite snabbare spel har även spelat tvåmål emot äldre killar med max två eller tre touch på bollen och oftast har vi vunnit över dom! Positivt prat och kämpaglöd alla skall göra sitt bästa! Det är inte alltid lätt men nu på slutet så har det funkat mycket bättre! Spelsätt och mål!

Liten grupp- sammansvetsat gäng klasslag har rätt så roligt ihop! Kämpaglöd-bra inställning R olig fotboll- rulla boll med fart och teknik! Hantverkscupen - Vinst och härligt läger! Oddebollen - Fick mycket beröm att vi sköte oss så bra både spelmässigt och föräldrar mässigt städning osv! Bollkalle uppdraget på Rimnersvallen ! Sista sammandraget - Vann alla matcher även emot blue rocks (3-1) Ifk uddevalla 5-1 och Vallens if 4-2 Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Positivt bra!

Bingolotter- Dålig uppslutning! Oddevold kiosken på rimnersvallen Liten trupp- behöver tre eller fyra spelare till ! Lämna inte kritik under matcherna framför spelarna ta det efter med ledarna istället ! Det är inte alla som anmäler frånvaron! bra att veta hur många som kommer! Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Mindre bra!

Edscupen första cupen för året observera Eskils flaska den är populär!

Inte så glada miner på så många ansikten, men där har vi eskils flaska igen!

Äntligen känner vi igen gänget lite gladare kolla in flaskan! Den är god den !

Nu gör nästan alla V-tecken utom !

Eskil han visar upp flaskan!

Lithell’s cupen i Grästorp ! Sebastian har sprungit mycket han ser trött ut!

Och Oskar han har växt ur bild! (dålig fotograf)

Nu är alla med igen men Sebbe ser fortfarande trött ut!

Hantverkscupen invigningen 2012 in marscherning till Queen’s we are the champions!

Hantverkscupen spänd väntan på uppträdande !

Hantverkscupen: ett mästar stycke genomförs! Låts säga dom är bättre på fotboll!

Någon har missförstått det här med kudden och sovmadrass !

Observera fingrarna gör han det på sig själv? Nej nu blev det rätt! Hantverkscupen lagfoton!

Tycker alla skulle fått matchens lirar t-shirts Så bra som alla spelade andra dagen!

Hantverkscupen prisutdelning 1a pris i B-slutspelet !

I vilket land har dom sådana här skyltar ?

(En vanlig dag på sommarn) utan regn?!! I vilket land är vi nu?

Gissa vem det är ?