Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Dagordning Läget i laget Övergången till U17 Kommande år – vårt förslag Lagkassa Hur samlar vi in pengar?

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Dagordning Läget i laget Övergången till U17 Kommande år – vårt förslag Lagkassa Hur samlar vi in pengar?"— Presentationens avskrift:

1 Dagordning Läget i laget Övergången till U17 Kommande år – vårt förslag Lagkassa Hur samlar vi in pengar?

2 Saker vi är glada över:  Vi har väldigt roligt ihop  Vi har 26 st goa duktiga tjejer som tränar och spelar!  Julia T är tillbaka från sin skada  Vi har väldigt få konflikter  Gruppen är lätt att vara på resa med  Vi har utvecklat vårt spel ytterligare och många har gått framåt tekniskt och styrkemässigt  Vi hade en jättebra cup i Halmstad  Vi ligger bra till i våra serier och har gjort många bra matcher  Vi har fått med fem tjejer i Smålandslagstruppen

3 Utmaningar:  Möta olika ambitions- och utvecklingsnivåer  Koncentrationen på träningarna  Småskador  Utlån av spelare till andra lag  Kombinera fotboll med året då många konfirmerar sig  Förbereda inför övergången till U17

4 Övergången till U17  Kommer att bli efter säsongen 2016. Nästa säsong spelar vi F15 med F01-gänget precis som vanligt.  U17 spelar man när man är 16 och 17 år och man får ha 5 st överåriga spelare med i varje match.  Träna och ingå i seniorgruppen, men utgöra egen grupp?  Hallbys målsättning är att få upp damlaget i div 3 för att kunna spela med ytterligare ett seniorlag i div 4 och utöver det ha ett U17-lag.  Ny/a tränare, men möjligt att några av de nuvarande finns med runt laget.  Utbyte med Mariebo A-lag för möjlighet till träning för dem som kommit längst.

5 Kommande året  Vi har nuvarande träningsdagar september ut, sedan vet vi inte.  Antagligen inget uppehåll efter serien, utan vi kör på.  En eller två gånger i veckan efter serien? Träning med dam/U17?  Vi tycker det vore roligt med en vintercup som den vi spelade i Linköping men med ett billigare upplägg (ingen buss).  Träningsläger på hemmaplan i vår.  Förhoppningsvis två lag i seriespel och ett DM-lag.  Sommarcup Laxacupen i Halmstad (där alla betalar själva)  Resa till Barcelona i slutet av september 2016.

6 Barcelona  Satsa på Gothia sommaren efter som U17 så det inte blir ett val mellan de alternativen.  Flyg. Boende på träningscamp nära havet i bungalow.  Tor-må eller fre-tis. Kostnad ca 5500 kr.  Kräver ledigt från skolan tre dagar.  Varför den tidpunkten?  När måste man bestämma sig?  Föräldraresa?

7 Barcelona ”3,5 mil söder om Barcelona precis vid havet ligger en riktig pärla; Futbol Salou Complex. Den officiella invigningen skedde i slutet av april 2012 med hela fyra naturgräsplaner och tre konstgräsplaner på gångavstånd från boendet. Här finns också spa, gym, minigolf och flera andra aktiviteter. Till Salous mysiga centrum och den härliga sandstranden går man gå ett par minuter. Till Barcelona tar ni er lätt med pendeltåg som går flera gånger i timmen. Ett besök på en av Europas största nöjesparker Port Aventura är något vi verkligen rekommenderar. Vi har specialpriser och hjälper er gärna med den korta transporten.”

8 Barcelona www.sportsinternational.se/fotbollslager-spanien/salou

9 Lagkassa  Vi har under senaste året lagt 50% till gemensamma och 50% till individuella lagkassan.  Finns förteckning över vad varje spelare har i sin kassa. Varierar mellan 0-3000 kr. Totalt drygt 40 000 kr.  Den individuella kassan är fortfarande en del av lagkassan.  Den gemensamma kassan är i nuläget på ca 8 000 kr.  Framåt är vårt förslag att ca 90% av det vi tjänar på varje aktivitet ska gå in i den individuella kassan.  Vi tänker att på så sätt ska det finnas goda chanser att tjäna in minst hälften av kostnaden för Barcelonaresan. Flera har redan gjort det.  Vill man inte sälja etc, får man betala mer om man vill åka med till Barcelona. Några saker kräver dock att vi gör en kollektiv insats (Inventering, Intersport och i viss mån NewBody)

10 Hur samlar vi in pengar?  Inventering augusti, december, och förhoppningsvis nästa år (ca 5000 kr varje gång)  NewBody höst och vår (höst igen?) Vi får in ca 15 000 kr/gång  Intersport nov-dec (12 000 kr)  Totalt sett: Ca 1500 kr/spelare men NewBody kan ju ge mycket mer. De flesta ligger idag runt 1000 kr. Det ger alltså ca 2500 kr genomsnittligt.  Ska vi göra mer? I så fall vad?  Restaurangchansen gav bra pengar! En bra NewBodyförsäljning kan ge mycket.  Kaffeförsäljning för dem som vill. Fam Udén ansvariga.  Stipendier? Sponsorer?  Föräldrainitiativ och någon förälder som sköter försäljningen.


Ladda ner ppt "Dagordning Läget i laget Övergången till U17 Kommande år – vårt förslag Lagkassa Hur samlar vi in pengar?"

Liknande presentationer


Google-annonser