Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

MODULBYGGNADER.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "MODULBYGGNADER."— Presentationens avskrift:

1 MODULBYGGNADER

2 Inledning Företaget inledde sin tillverkning av metallprodukter år 1992 och förtillverkade modulbyggnader år Harmets produktsortiment innehåller olika modulhus, byggelement, arbetsbodar, portabla toaletter.

3 Idag har Harmet fyra fabriker med den totala produktionsytan på
kvm. Harmet sysselsätter cirka 300 personer. I vårt huvudkontor i Saue arbetar ca 30 personer. Den totala byggkapaciteten har ökat till ca kvm/år.

4 Vi erbjuder en komplett lösning till våra kunder:
- från konstruktionsteknik till montering av byggnaderna.

5 MODULBYGGNADER Harmets huvudmarknad är Skandinavien och över 95 % av vår produktion säljs till de skandinaviska länderna. Detta framsteg har uppnåtts genom hårt arbete under konkurrens i många år och genom att följa höga krav.

6 Vår vision Harmet är ett förändrande företag som är orienterat mot kontinuerlig utveckling. Företagets kärnvärden är innovation, professionalism och flexibilitet. Företagets målsättning är att vara ett hållbart, utvecklande, utvidgande och effektivt produktionsföretag, som är en högt uppskattad arbetsgivare för lokalbefolkningen.

7 Vår mission Vi lär känna våra kunder för att förstå deras grundläggande behov. På basen av kundernas krav, skapar vi lämpliga, innovativa och praktiska lösningar. Vi löser alltid eventuella garantifrågor snabbt och strävar efter att skapa ett partnerskap som bygger på förtroende. Allt detta gör oss till den perfekta partnern för varje kund.

8 Mål Harmets strategi är att utveckla tillverkning av modulelement och utvidga ekonomisk verksamhet genom att tillföra värde till existerande produkter. Vår målsättning på medellång sikt (3 år) är att bli en av de största tillverkare av modulelement i Skandinavien utan att tappa i flexibiliteten och innovationen. Att skapa en ny produktionsbas för att öka företagets produktionskapacitet och avsevärt höja produktionseffektiviteten.

9 Omsättning under de senaste åren (M, EUR)

10 Försäljning per land 2014

11 Förtillverkade modulbyggnader
Förtillverkade modulbyggnader är mycket populära i Skandinavien speciellt eftersom de garanterar kortare byggtider och hög kvalitet. Modullösning sparar projekteringstid och pengar för kunder eftersom byggplatsen förbereds och anläggs under tiden som moduler tillverkas i fabriken och fördröjningar pg av väderförhållanden saknas.

12 Vi erbjuder förtillverkade moduler, där ca 90 % av hela byggkonstruktionen och interiören byggs i en fabrik med bästa möjliga byggförhållanden.

13 Våra förtillverkade hus levereras...
med alla dörrar och fönster installerade med all efterbehandling av interiören och största delen av exteriören redan klar med kompletta el-, vatten- och avloppssystem med alla sanitära- och badrumsutrustningar redan installerade med ett förinstallerat ventilationssystem med förinstallerade köksskåp och apparater vi kan också installera hela inredningen om kunden så önskar alla moduler genomgår en kvalitetskontroll innan de lämnar fabriken.

14 Modulstorlekar Vi kan tillverka i fabriken och transportera till hamnen moduler med bredd på 5 m, längd på 15 m och höjd på 5,8 m. Modulstorleken kan också bero på lokala transportföreskrifter.

15 Kvalitet och garanti Våra produkter har en högkvalitativ konstruktion som garanterar en lång livslängd och minskar framtida underhållskostnader. Harmets produkter kommer med en 5 års tillverkargaranti.

16 ETA-CERTIFIERING Från och med mars 2010 har Harmet paneuropeiskt ETA-10/0030 kvalitetscertifikat för design och konstruktion av trähus med upp till tre våningar. Vi har lämnat in ansökan för design och konstruktion av hus med upp till fem våningar.

17 KVALITETS- OCH MILJÖCERTIFIKAT

18 NYCKELFÄRDIGA PROJEKT
Referenser NYCKELFÄRDIGA PROJEKT

19 Lägenhetshotell, 2009, Sverige

20 Bostadshus, 2010, Norge

21 Bostadshus, 2010, Norge

22 Bostadshus, 2010, Norge

23 Bostadshus, 2010, Norge

24 Skidanläggning, 2009-2011, Sverige

25 Bostadshus, 2011, Norge

26 Hotell, byggt 2011-12, 3000 kvm, Sverige

27 Bostadshus, 2011, Norge

28 Bostadshus, 2012, Norge

29 Hotell, 3200 kvm, , Sverige

30 Skidanläggning i Kungsberget, Sverige

31 Bostadshus, 2013, Norge

32 Bostadshus, 2014, Norge, total modulyta 2748 kvm, 32 lägenheter

33 Boklok AB projekt, Visby, Gotland, 5 byggnader, 26 lägenheter, 2066 kvm

34 PROVISORISKA MODULBYGGNADER

35 Arbetsbodar Harmets modulverksamhet inleddes med tillverkningen av provisoriska arbetsbodar för uthyrningsföretag. Vi har erfarenhet av att bygga arbetsbodar i mer än 18 år.

36 MODULÄRA BYGGPLATSBODAR
Moduler för säkerhetspersonal Kiosker Dusch- och toalettmoduler Portabel toalett (500 l tank, uppvärmd)

37 NY FABRIK Vår senaste glada nyhet är att Harmet bygger en helt ny fabrik i Tutermaa till slutet av Med produktionsytan på kvm kan vi tillverka 250 moduler per månad. Modern teknologi sänker produktionskostnader och ökar volymer – ett stort steg framåt för att tillfredsställa våra mest krävande kunder.

38 Tack så mycket!


Ladda ner ppt "MODULBYGGNADER."

Liknande presentationer


Google-annonser