Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

GLÄDJE  Jag ger komplimanger.  Jag skrattar gärna tillsammans med andra.  Jag tänker positivt. GEMENSKAP  Jag hälsar på alla.  Jag frågor andra om.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "GLÄDJE  Jag ger komplimanger.  Jag skrattar gärna tillsammans med andra.  Jag tänker positivt. GEMENSKAP  Jag hälsar på alla.  Jag frågor andra om."— Presentationens avskrift:

1 GLÄDJE  Jag ger komplimanger.  Jag skrattar gärna tillsammans med andra.  Jag tänker positivt. GEMENSKAP  Jag hälsar på alla.  Jag frågor andra om de vill vara med.  Jag är hjälpsam mot alla.  Jag uppmuntrar andra.  Jag ger andra beröm. RESPEKT  Jag följer uppsatta regler.  Jag lyssnar på andra.  Jag respekterar andras åsikter.  Jag pratar på ett trevligt sätt.  Jag tar eget ansvar.  Jag visar hänsyn. TRYGGHET  Jag säger eller gör förlåt.  Jag bryr mig om andra.  Jag står för mina misstag.  Jag får en andra chans.

2 TRYGGHET RESPEKT GEMENSKAP GLÄDJE Byggstenar i Vikskolans värdegrund. På Vikskolan strävar vi efter att alla bemöts med respekt och får vara en del av gemenskapen samt att det ska vara en positiv anda på skolan. Vikskolan ska vara en trygg arbetsplats för alla, vi har nolltolerans. Vuxna ska lägga märke till och uppmuntra barns alla former av positivt beteende och skapa förtroendefulla relationer.

3 Vi skapar trygghet och visar respekt, det ger gemenskap och glädje. VIKSKOLANS MOTTO


Ladda ner ppt "GLÄDJE  Jag ger komplimanger.  Jag skrattar gärna tillsammans med andra.  Jag tänker positivt. GEMENSKAP  Jag hälsar på alla.  Jag frågor andra om."

Liknande presentationer


Google-annonser