Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Växthus hej och välkommen pp om ett växthus. Växthus Besök på handelsträdgården  Luftluckorna är bra för att växterna inte ska bli för varma så att dom.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Växthus hej och välkommen pp om ett växthus. Växthus Besök på handelsträdgården  Luftluckorna är bra för att växterna inte ska bli för varma så att dom."— Presentationens avskrift:

1 Växthus hej och välkommen pp om ett växthus

2 Växthus Besök på handelsträdgården  Luftluckorna är bra för att växterna inte ska bli för varma så att dom torkar ut och vissnar.  Kontrollrummet kallar man för hjärnan för att man kan man gå dit och tex bestämma när luftluckorna ska gå upp och när dom ska gå ner igen.  Vattenpumpen kallar man för hjärtat för att de är en av dom viktigaste sakerna för att växterna ska leva. Vattnet som trädgårdscentralen använder till att vattna sina växter kommer ifrån älven. För att en växt ska kunna leva så behöver växten vatten och sol och koldioxid.

3

4 Skisser på ett växthus

5 Framtidens växthus

6

7 Prova själv dubbelklicka på ikonen Du måste ha Scratch offline editor installerad för att det ska fungera. Klicka på den gröna flaggan för att starta programmet


Ladda ner ppt "Växthus hej och välkommen pp om ett växthus. Växthus Besök på handelsträdgården  Luftluckorna är bra för att växterna inte ska bli för varma så att dom."

Liknande presentationer


Google-annonser