Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vatten är liv. Hållbar utveckling Hållbar utveckling är när man inte kastar skräp på marken och man inte slösar med vattnet. Om man inte slänger skräp.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vatten är liv. Hållbar utveckling Hållbar utveckling är när man inte kastar skräp på marken och man inte slösar med vattnet. Om man inte slänger skräp."— Presentationens avskrift:

1 Vatten är liv

2 Hållbar utveckling Hållbar utveckling är när man inte kastar skräp på marken och man inte slösar med vattnet. Om man inte slänger skräp i papperskorgen så Blir det dålligare miljö.

3 Dricks vatten Från sjön till Sörmons renings verk till- Vatten tornet och sen kommer det till- Våra kranar i husen. Vatten är bra för kroppen annars torkar- Kroppen ut.

4 spara vatten Ta 1 liter vatten om dan. duscha inte för länge. Tänk på dom i andra länder. Ha inte på kranen för länge.

5 Först värmer solen upp vattnet i haven och sjöar. Då bildas det ånga som blir till moln. När molnen blir för tunga så börjar det regna. När det kommer ner till marken så bildas det sjöar och bäckar. Det som blir över blir till växterna eller blir till grundvatten.


Ladda ner ppt "Vatten är liv. Hållbar utveckling Hållbar utveckling är när man inte kastar skräp på marken och man inte slösar med vattnet. Om man inte slänger skräp."

Liknande presentationer


Google-annonser