Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Biologiperiod klass 8 Vecka 2-4 och Vecka 6-7 Vecka 2-4 och Vecka 6-7.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Biologiperiod klass 8 Vecka 2-4 och Vecka 6-7 Vecka 2-4 och Vecka 6-7."— Presentationens avskrift:

1 Biologiperiod klass 8 Vecka 2-4 och Vecka 6-7 Vecka 2-4 och Vecka 6-7

2 Perioden ska behandla följande: Läkekonstens historia Skelettet Musklerna och lederna Huden Nervsystemet v 6-7 Läkekonstens historia Skelettet Musklerna och lederna Huden Nervsystemet v 6-7

3 För att få godkänt på perioden Göra ett periodhäfte med minst två egenskrivna texter. Alla bilder som Lisa ritar på tavlan ska in i periodhäftet. Kom ihåg att anteckna föreläsningarna så att du har något att plugga på! Göra ett periodhäfte med minst två egenskrivna texter. Alla bilder som Lisa ritar på tavlan ska in i periodhäftet. Kom ihåg att anteckna föreläsningarna så att du har något att plugga på! Vid prov visa att du har kunskaper om uppbyggnad och funktion hos: Skelett Muskler och leder Hud Nervsystemet Vid prov visa att du har kunskaper om uppbyggnad och funktion hos: Skelett Muskler och leder Hud Nervsystemet

4 Du har möjlighet att visa: Att du kan samtala om frågor som rör hälsa och att du kan skilja fakta från värderingar. Du får också möjlighet att formulera ställningstaganden och motivera dina åsikter. Att du kan söka och värdera naturvetenskaplig information. Att du kan använda den informationen i diskussioner och för att skapa texter och bilder. Att du kan samtala om frågor som rör hälsa och att du kan skilja fakta från värderingar. Du får också möjlighet att formulera ställningstaganden och motivera dina åsikter. Att du kan söka och värdera naturvetenskaplig information. Att du kan använda den informationen i diskussioner och för att skapa texter och bilder. Att du kan ge exempel på och beskriva några centrala naturvetenskapliga upptäckter och deras betydelse för människors levnadsvillkor. Att du kan föra resonemang om hälsa, sjukdom och ärftlighet och att du då visar på samband som rör människokroppens byggnad och funktion. Att du kan ge exempel på och beskriva några centrala naturvetenskapliga upptäckter och deras betydelse för människors levnadsvillkor. Att du kan föra resonemang om hälsa, sjukdom och ärftlighet och att du då visar på samband som rör människokroppens byggnad och funktion.

5 Om….. Du är sjuk – ta igen med hjälp av Lisa eller en vän. Du tappar dina instuderingsfrågor – kolla på bloggen! Du inte fattar vad jag säger – säg till! Du är sjuk – ta igen med hjälp av Lisa eller en vän. Du tappar dina instuderingsfrågor – kolla på bloggen! Du inte fattar vad jag säger – säg till!


Ladda ner ppt "Biologiperiod klass 8 Vecka 2-4 och Vecka 6-7 Vecka 2-4 och Vecka 6-7."

Liknande presentationer


Google-annonser