Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

1 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar. Hav tålamod…

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "1 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar. Hav tålamod…"— Presentationens avskrift:

1 1 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar. Hav tålamod… Vill du bläddra själv så finns det pilar i nedre högra hörnet att klicka på.

2 Brf. Hej medlemmar God Fortsättning 2007!! Vart tog vintern vägen är väl en fråga på allas läppar. Kommer den eller kommer den inte? Nästan lika varm ute idag som i januari Det finns uppmaningar i bildspelet som förutsätter att det blir snö. Beakta dessa om sådant väder annalkas. forts

3 Av förklarliga skäl så har TV-information blivit sparsamt uppdaterad de senaste månader. Dock räknar jag med att det blir mer frekvent under våren då en del projekt kommer att påbörjas. Vår konsult, HSB Bostad AB och dess Jörgen Wiik, tar tag i projekten från nu. Förhoppningsvis så blir det en omläggning av våra tak under sommaren, portalerna och trappuppgångarna blir färdigställda. forts

4 Detta för att nämna några av de kommande projekten. En påminnelse till er är Grannsamverkan mötet, information har ni fått i brevlådan men en kort sida kommer senare i bildspelet om detta. Hälsningar Lasse Ordförande

5 Informationsmöte om Grannsamverkan Onsdagen den 24 januari Torsdagen den 25 januari Kontakta Karin Jonasson, ETV 9 om du vill ha mer information. Telefon kvällstid Totalt 15 sidor ca 3 min lästid

6 Avgiftshöjning Det blev ingen avgiftshöjning av lägenheterna från den 1:sta januari beroende på dels på att den utlovade och budgeterade höjningen avseende stam- och badrumsrenoveringen genomförts och dels att det inte ansågs nödvändigt just då. Styrelsen kommer dock, i samband med vårens budgetarbete, genomföra en djupare genomgång av föreningens finanser och får därmed återkomma med mer information i slutet av april beträffande eventuella framtida avgiftshöjningar.

7 Brf. Mätning av radonhalten kommer att ske under våren och så snart resultatet föreligger från mätningen kommer den att läggas ut på både TV-informationen och hemsidan

8 Brf. Detta bildspel innehåller 15 sidor och det tar ca 5 minuter innan du är tillbaka till där du började att läsa.

9 Container Kommer hit på fredag den 12 januari Du som tillfälligtvis har placerat ditt avfall i källargångar, eller på andra olämpliga ställen i vår förening har nu möjlighet att se till att dina prylar kommer till dess rätta plats!

10 Brf. Cyklar på gårdarna Om väderprognosen, mot all förmodan, skulle visa snöfall ombedes ni som fortfarande nyttjar cykeln och har den stående på gården att omgående flytta den till cykelförvaringen.

11 Brf. Digital TV Det närmar sig tidpunkten och styrelsen kommer inom kort informera er vad som händer med vårat Com-hem nät i samband med övergången till digital TV.

12 Brf. Störningar Det har varit inbrott i bastun, några medlemmar har haft inbrott i sina bilar och det har dessutom klottrats på väggarna ut mot Duvbovägen!

13 SOS alarm Den observante har redan noterat, i portarna, att tredjehandsalternativet, SOS Alarm vid en akut situation har tagits bort. Vi har ej förnyat avtalet med företaget då kostnaden för tjänsten ställt mot nyttjandegraden ej är försvarbar. Du finner aktuella kontakter senare i bildspelet och dessa finns även anslagna i portarna.

14 Styrelsen Styrelsen håller sitt nästkommande möte den 10 januari Totalt 15 sidor ca 5 min lästid

15 Brf. Utförsäljning Vid stam-och badrumsrenoveringen köptes det in del inventarier som nu är till försäljning. 2 st duschkabiner, 1 st garderob, en nästan ny madrass samt köksredskap. Kontakta Uffe för mer information.

16 Brf. Mail till ordförande: Felanmälan görs till vicevärden/fastighetsskötaren (brevlåda vid uppg 21). I akuta situationer (=fel som inte kan vänta till fastighetsskötarens ordinarie arbetstider) kontaktas i följande ordning: 1. Föreningens jourtelefonTel Ordförande LasseTel Styrelseledamot (se anslag i porten)


Ladda ner ppt "1 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar. Hav tålamod…"

Liknande presentationer


Google-annonser