Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

2005-08-141 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "2005-08-141 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar."— Presentationens avskrift:

1 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar. Hav tålamod… Vill du bläddra själv så finns det pilar i nedre högra hörnet att klicka på.

2 Brf. Hej medlemmar Så kommer det att dröja ett tag innan informationen uppdateras beroende på att det är dags för min lgh att genomgå stam- och badrumsrenoveringen. Så därav några förändringar i kontaktuppgifterna. forts

3 Brf. Slutligen så riktas en uppmaning till er alla nu som har stam och badrumsrenoveringen framför er att ha tålamod! Om något uppstår så är det alltid bättre med ett samtal (till Jourtelefonen, annan styrelseledamot, Eva på Omsorg eller Uffe) förr än senare. HÄLSNINGAR Lasse Larsson Ordförande

4 Brf. Var vaksam för information i brevlådor och på dörrar/anslagstavlor!

5 Brf. Detta bildspel innehåller 12 sidor och det tar ca 3 minuter innan du är tillbaka till där du började att läsa

6 MILJÖSTUGAN!!! Det är väldigt sällan som någon medlem sänder en motion till styrelsen, kanske kan vara en tanke att beakta och åtgärda. Motionen till styrelsen före augusti månads utgång!!

7 VATTENAVSTÄNGNING!!! I samband med arbetena mellan portarna 15 och 21 kommer vattenavstängning att ske dagtid för vissa av Er! OBS även tvättstugorna berörs OBS Se anslag i portarna!!!!!!!

8 Styrelsen Styrelsen har sitt nästa möte den 16 augusti. Byggmöte Nästa Byggmöte sker den 16 aug och därefter den 6 sep Totalt 12 sidor ca 3 min lästid

9 Preliminär tidsplan Byggstart Port 27 höger samt port 29 vänster 15/8. Port 29 höger 24/8 Var vaksam för information i brevlådor och på dörrar/anslagstavlor!

10 Ulf tar semester Ulf är åter den 15 augusti för en veckas arbete. Han har sedan semester vecka 34.

11 Bastun I samband med badrumsrenovering skall bastun utnyttjas av de som är i behov av det då de saknar vatten och avlopp i sin lägenhet. Bokningslistorna är borttagna!

12 Dela P-plats Engelsk Trädgård HB är intresserad av att dela P-plats med någon av föreningens medlemmar! Du som kan tänka dig att upplåta din P-plats på vardagar till dessa kontakta Uffe.

13 Brf. Mail till ordförande: Felanmälan görs till vicevärden/fastighetsskötaren (brevlåda vid uppg 21). I akuta situationer (=fel som inte kan vänta till fastighetsskötarens ordinarie arbetstider) kontaktas i följande ordning: 1. Föreningens jourtelefonTel Annan styrelseledamot Se anslag i portarna 3. SOS Alarmering Tel


Ladda ner ppt "2005-08-141 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar."

Liknande presentationer


Google-annonser