Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Här är en pojke. Han heter Erik. Erik tycker att spela brandboll. Han tycker brandboll är med de sport bra.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Här är en pojke. Han heter Erik. Erik tycker att spela brandboll. Han tycker brandboll är med de sport bra."— Presentationens avskrift:

1 Här är en pojke. Han heter Erik. Erik tycker att spela brandboll. Han tycker brandboll är med de sport bra.

2 Flickan sover i sin säng. Hon rör på sig. Hon sätter sig upp och gäspar. Hon är mycket trött för att hon vaknar nu.

3 Hon äter sin frukost. Flickan tittar hon ser något lägger på golvet. Flickan tar på sig stövlar. Pappan säger du måste ha stövlar.

4 Han heter Madax tareen. Han gråter för att han vill byta namnet som är madax tareen. Han kallas för san qaliir. Han tycker inte namnet som är san qariil. Han har bara en tänder därför att han är barn.

5 När regnar måste man har stövlar. För att det regnar ute och blåser. Vädaret är o väder för att det regnar och blåser.

6 Familjen går på en gata tillsammans. Mamman och flickan ska hälsa efter manen ska resa. De har kommit gåtcenteral.

7 När man reser måste man har väska och sånt. Där finns mycket människor som vill resa annat land. Mamman och flicka ser inte glada ut. För att pappan ska resa annat land.

8 Mamman hjälper sin barn. Hon knäpper en knapp i t- shirt. Flickan är lite oroligt. Jag tror att hon kommer sakna hennes pappa. Men mamman är lite glad.

9 Väskan är plockad. Det finns mycket kläder och sånt. Mannen tar på sig fina kläder. För att han reser en ny land. Familjen vill resa tillsammans.

10 Han heter madax tareen. Han är lite sjuk i hjärna. Han kallas för san qaliir. När han är 5 år så ramlade han. Han har dödat många människor. Polisen tog hanom.


Ladda ner ppt "Här är en pojke. Han heter Erik. Erik tycker att spela brandboll. Han tycker brandboll är med de sport bra."

Liknande presentationer


Google-annonser