Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Idrottens eget studieförbund. Del av Sveriges största folkrörelse Cirka 3 miljoner svenskar är med i en idrottsförening. Vilket gör SISU Idrottsutbildarna.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Idrottens eget studieförbund. Del av Sveriges största folkrörelse Cirka 3 miljoner svenskar är med i en idrottsförening. Vilket gör SISU Idrottsutbildarna."— Presentationens avskrift:

1 Idrottens eget studieförbund

2 Del av Sveriges största folkrörelse Cirka 3 miljoner svenskar är med i en idrottsförening. Vilket gör SISU Idrottsutbildarna till en del av Sveriges största folkrörelse. IDROTTENS EGET STUDIEFÖRBUND

3 Vad vill vi att den enskilda individen ska få med sig från idrotten? IDROTTENS EGET STUDIEFÖRBUND

4 Vad behöver en bra ledare för kunskap?

5 Vad kan idrottsföreningarna göra för att stödja ledarna? IDROTTENS EGET STUDIEFÖRBUND

6 Vad kan förbunden göra för att stödja föreningarna? IDROTTENS EGET STUDIEFÖRBUND

7 SISU Idrottsutbildarna tycker att det är viktigt att vi tar hand om våra idrottare, ledare, föreningar och förbund. Och ger dem den kraft som behövs. Våra medarbetare finns över hela landet för att ge bästa möjliga stöd till föreningarna på hemmaplan. Kraft till förändring

8


Ladda ner ppt "Idrottens eget studieförbund. Del av Sveriges största folkrörelse Cirka 3 miljoner svenskar är med i en idrottsförening. Vilket gör SISU Idrottsutbildarna."

Liknande presentationer


Google-annonser