Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till deltagare med läsbehörighet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till deltagare med läsbehörighet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till deltagare med läsbehörighet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2

2 Du är inloggad som sjuksköterska på avdelning 3 och ska lägga till en deltagare från en annan enhet. Denna deltagare ska kunna läsa i ärendet. Öppna ärendet Martin Beck genom att klicka på hans namn eller personnummer.

3 Öppna deltagarrutan genom att klicka på pilen i deltagarrutan.

4 ”Skrolla” längre ner i deltagarrutan genom att klicka var som helst i bilden.

5 Klicka på ’Lägg till deltagare’.

6 Klicka på enhetsväljaren till vänster om ’Välj en enhet’.

7 Klicka på ordet ’Region Skåne’.

8 Klicka på ordet ’Lasarettet i Landskrona’.

9 Klicka på ordet ’Vårdplatsenheten’.

10 Klicka på ’Välj’ till höger om Vårdavdelning 4.

11 Radioknappen ’Aktiv i vårdplanering’ är förifylld. Ändra till läsbehörighet genom att klicka på radioknappen framför ’Endast läsbehörighet’.

12 I detta ärende är det kuratorn som ska ha läsbehörighet. Klicka i rutan framför ’Kurator’.

13 Klicka ’Lägg till’.

14 Nere till vänster i slutenvårdens deltagarlista under Vårdavdelning 4, ser du rollen kurator. Texten är nedtonad och betyder att rollen endast har läsbehörighet. Klicka på pilen nederst i deltagarrutan för att se deltagarrutan som kompakt vy.

15 Du kan nu se att deltagare från avdelning 4 också finns med i deltagarrutan. Övningen är nu klar.


Ladda ner ppt "Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till deltagare med läsbehörighet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version."

Liknande presentationer


Google-annonser