Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Uppföljning Norrbusriktlinjerna Ingen vill göra någon ändring av Norrbusriktlinjerna Ca 70% av kommunerna tycker att samarbetet fungerar bra eller ganska.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Uppföljning Norrbusriktlinjerna Ingen vill göra någon ändring av Norrbusriktlinjerna Ca 70% av kommunerna tycker att samarbetet fungerar bra eller ganska."— Presentationens avskrift:

1 Uppföljning Norrbusriktlinjerna Ingen vill göra någon ändring av Norrbusriktlinjerna Ca 70% av kommunerna tycker att samarbetet fungerar bra eller ganska bra. I stort sett alla som svarat efterlyser bättre kunskap om Norrbusriktlinjerna.

2 Uppföljning Norrbusriktlinjerna – Alla kommuner vill ha en bättre struktur på Norrbusarbetet, med tydlig ledning. – Vårdcentralerna anser att dom inte får vara med i samverkan på det sätt som dom skulle vilja - framför allt BVC och MVC. Endast en vårdcentral av de som svarat har deltagit i möten. – Gemensam finansiering av placeringsärenden har skett i enstaka fall.

3 Uppföljning Norrbusriktlinjerna – Nio av tio kommuner anser att samarbetet lett till bättre hjälp för barn och unga – Ingen utvärdering av vilken betydelse Norrbussamarbetet har haft för stödet till barn och unga. – Tydlig skillnad på kunskapen om Norrbusriktlinjerna mellan projektkommunerna i Östra Norrbotten och övriga länet.

4 Uppföljning Norrbusriktlinjer Länsstyrgruppen gett i uppdrag att analysera Norrbus och förtydliga arbetssätt och styrning av verksamheten


Ladda ner ppt "Uppföljning Norrbusriktlinjerna Ingen vill göra någon ändring av Norrbusriktlinjerna Ca 70% av kommunerna tycker att samarbetet fungerar bra eller ganska."

Liknande presentationer


Google-annonser