Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst för att komma vidare. Version 1.0.

2 Version 1.0 Övningsuppgift för förenklad vårdplan med utskrivningmeddelande. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Version 1.0 Klicka på Back, Ottos namn eller personnummer för att se meddelandefliken.

4 Version 1.0 Klicka på fliken Meddelande.

5 Version 1.0 Du börjar med att skriva en rubrik i den övre rutan till höger om ’Skriv nytt meddelande’, genom att ställa markören i rutan och klicka.

6 Version 1.0 Rubriken är nu ifylld. Ställ markören i rutan under och klicka.

7 Version 1.0 Ditt meddelande är nu skrivet. Efter att meddelandet är skrivet ska du begära kvittens. Klicka i rutan för ’Begär kvittens’.

8 Version 1.0 Sätt en bocka i rutan för Slutenvård Sjuksköterska, Vårdavdelning 2.

9 Version 1.0 Scrolla ner genom att klicka var som helst i bilden.

10 Version 1.0 Klicka ’Skicka’. Ditt meddelande är nu synligt för alla parter.

11 Version 1.0 Här ser du nu ditt skrivna meddelande. Klicka var som helst på bilden för att gå vidare.

12 Version 1.0 Kvittera meddelande. Klicka var som helst för att komma till nästa bild.

13 Version 1.0 Klicka på Back, Ottos röda pratbubbla för meddelande.

14 Version 1.0 Du kan nu läsa meddelandet. Klicka ’Kvittera’.

15 Version 1.0 Du har nu kvitterat och pratbubblan för meddelande är nu grå. Klicka på ’Esc-knappen’ på ditt tangentbord för att avsluta övningen.


Ladda ner ppt "Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka."

Liknande presentationer


Google-annonser