Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Referensgruppen 23/5 2007 Leveranser av programloggar Pirjo Svedberg MMS.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Referensgruppen 23/5 2007 Leveranser av programloggar Pirjo Svedberg MMS."— Presentationens avskrift:

1 Referensgruppen 23/5 2007 Leveranser av programloggar Pirjo Svedberg MMS

2 Idag  Deadline för leverans av programlogg till MMS -kl 10 varje dag.  Kanaler som levererar efter kl 10 kommer inte med i leveransen den dagen. Leverans sker dagen efter. Utvärdering: Många kanaler levererar allt senare, ofta strax före kl 10. Vi får då en dialog med kanalerna och har svårt att inte vänta in svar på frågorna innan leverans. Under några måndagar har leveranserna uteblivit från några kanaler vilket försenat vår veckoleverans.

3  Deadline för programloggar är kl 10. Sedan förändringen infördes har allt fler kanaler börjat skicka in loggen 5 i 10 vilket för med sig att en stor del av jobbet med de 14 kanalerna sker efter kl 10. Skickar man in den så sent måste den vara korrekt för att komma med den dagen.  MMS vädjar nu till er kanaler att komma in med programloggen så snart den är klar- man behöver inte vänta till kl 10. Underlättar även för en dialog om något inte stämmer i den logg som skickats in. Gäller framförallt TV3- och TV4- familjerna som har många kanaler – skicka det som är klart och vänta inte in övriga kanaler.  Fortfarande gäller att kanaler som inte återkommit med svar på våra frågor före kl 10 inte kommer inte med i leveranserna den dagen  Ny utvärdering sker efter augusti 2007. Om det är vanligt förekommande att vissa kanaler har leveransproblem av programloggen till MMS och levereras dagen/dagar efter ordinarie leverans kommer MMS att överväga ett bötessystem. Önskemål till förbättring


Ladda ner ppt "Referensgruppen 23/5 2007 Leveranser av programloggar Pirjo Svedberg MMS."

Liknande presentationer


Google-annonser