Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Försurning, Av Ebba och Emma. Av: Andreas Bryhn. Hmm, vad är försurning ? Jo, det är så att försurning betyder att mark eller vatten områden har fått.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Försurning, Av Ebba och Emma. Av: Andreas Bryhn. Hmm, vad är försurning ? Jo, det är så att försurning betyder att mark eller vatten områden har fått."— Presentationens avskrift:

1 Försurning, Av Ebba och Emma. Av: Andreas Bryhn

2 Hmm, vad är försurning ? Jo, det är så att försurning betyder att mark eller vatten områden har fått lägre pH. För er som undrar vad pH egentligen är, så är det enheten man mäter surhet i. Så lägre pH desto surare.

3 Hur förminskar vi försurning ? Försurning är ett allvarligt miljöproblem det gör så att djur och växter får svårare att leva, man har också märkt att världs haven har försurats under 2000-talet. Ett sätt att förminska försurning är att bespruta de sura skogar och sjöar med kalk. Pusss heeej. Av: Dmason


Ladda ner ppt "Försurning, Av Ebba och Emma. Av: Andreas Bryhn. Hmm, vad är försurning ? Jo, det är så att försurning betyder att mark eller vatten områden har fått."

Liknande presentationer


Google-annonser