Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst."— Presentationens avskrift:

1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst för att komma vidare. Version 1.1

2 Övningsuppgift Bifoga fil. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 En fil ska bifogas i ärendet Martin Beck. Klicka på namnet Martin Beck eller på hans personnummer för att öppna ärendet.

4 Ärendet är nu öppnat. Klicka på fliken ’Filer’.

5 Klicka ’Bläddra’ vid rubrik ’Välj fil’.

6 Sök efter det dokument du ska bifoga som en fil i ärendet. I detta fall ska du välja Träningsprogram. Klicka på ordet ’Träningsprogram.doc’.

7 Klicka ’Öppna’.

8 Under ’Välj fil’ finns nu valt dokument. Skriv namnet på dokumentet du bifogar, genom att klicka i rutan under ’Kommentar’.

9 Klicka ’Ladda upp filen’ för att bifoga dokumentet till ärendet.

10 Dokumentet har nu lagts till ärendet som en bifogad fil och kan öppnas av alla roller som ser ärendet. Klicka på fliken ’Startsida’.

11 I ärendet Martin Beck Beck ser du nu ett gem till vänster om pratbubblan i ärendet. Gemet visar att det finns en bifogad fil i ärendet. Du är nu klar med övningen. Klicka på ’esc-tangenten’ på ditt tangentbord för att avsluta övningen.


Ladda ner ppt "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst."

Liknande presentationer


Google-annonser