Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ätaförstsedan gillargillar inte mer färdig måsteväntavill ha arggladhungrigtörstigmätt smutsig kalltvarmtbrabläddra 1 Bilder från Symbolstix online, presentationsprogrammet.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ätaförstsedan gillargillar inte mer färdig måsteväntavill ha arggladhungrigtörstigmätt smutsig kalltvarmtbrabläddra 1 Bilder från Symbolstix online, presentationsprogrammet."— Presentationens avskrift:

1 ätaförstsedan gillargillar inte mer färdig måsteväntavill ha arggladhungrigtörstigmätt smutsig kalltvarmtbrabläddra 1 Bilder från Symbolstix online, presentationsprogrammet OpenOffice Impress

2 ätavagnmat tallrikglas bord haklapp papperfrukostlunchmellanmål sittadrickatuggamiddag bläddra

3 frukostmellanmål ost yoghurt ägg grötsyltbrödsmör grönsakerfruktmjölkvattensaftjuice

4 lunchmiddag grönsaker fisk kycklingköttköttfärsköttbullar korvpotatispotatismospastarissås sylt

5 Beskrivning av Matkarta Det här är en kommunikationskarta gjordes till ett barn som ofta blev frustrerad vid matsituationen. I väntan på maten blev barnet argt och det tog tid att lugna barnet. Kartan syftar till att den vuxne med hjälp av bilder förklarar att barnet måste vänta på maten, att vissa saker måste ske i en viss ordning. Samt att också bekräfta känslorna. I förlängningen kan barnet också peka på bilderna och beskriva hur det upplever matsituationen. Bilder på mat och andra ord i matsituationenfinns också med för att berätta vad man vill och inte vill. Bilderna är hämtade från Symbolstix online, en tjänst man prenumererar på och som ger rätt att använda symbolerna icke-kommersiellt i vilka applikationer eller material som helst. Kartan är gjord i presentationsprogrammet OpenOffice Impress. Detta ingår i OpenOffice.org, som motsvarar kontorspaketet Microsoft Office, men som till skillnad från detta haröppen källkod och är helt fritt att använda, vilket betyder att du har frihet att använda programmet för vilket syfte som helst (samt dessutom att studera och modifiera programmet, kopiera programmet så att du kan hjälpa din granne, förbättra programmet och sedan offentliggöra dessa förbättringar så att de kommer allmänheten till del). Kartan finns förutom för OpenOffice (.ODP) även i formaten PDF och PowerPoint (.PPT)


Ladda ner ppt "Ätaförstsedan gillargillar inte mer färdig måsteväntavill ha arggladhungrigtörstigmätt smutsig kalltvarmtbrabläddra 1 Bilder från Symbolstix online, presentationsprogrammet."

Liknande presentationer


Google-annonser