Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till aktiv deltagare Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till aktiv deltagare Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2."— Presentationens avskrift:

1 Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till aktiv deltagare Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2

2 Du är inloggad som sjuksköterska på avdelning 3 och ska lägga till en deltagare från en annan enhet. Denna deltagare ska kunna läsa och skriva i ärendet. Öppna ärendet Martin Beck genom att klicka på hans namn eller personnummer.

3 Öppna deltagarrutan genom att klicka på pilen i deltagarrutan.

4 ”Skrolla” längre ner i deltagarrutan genom att klicka var som helst i bilden.

5 Klicka på ’Lägg till deltagare’.

6 Du ska välja en deltagare från en annan avdelning än avdelning 3, där patienten är inskriven. Klicka på enhetsväljaren till vänster om ’Välj en enhet’.

7 Klicka på ordet Region Skåne.

8 Klicka på ordet Lasarettet i Landskrona.

9 Klicka på ordet Vårdplatsenheten under Lasarettet i Landskrona.

10 Klicka ’Välj’ till höger om Vårdavdelning 4.

11 Radioknappen för ’Aktiv i vårdplanering’ är förifylld. Det innebär att en deltagare ska kunna både läsa och skriva i ärendet. Du ska nu välja att lägga till dietist som aktiv deltagare i ärendet. Klicka på rutan framför Dietist.

12 Klicka ’Lägg till’.

13 En dietist från vårdavdelning 4 är nu tillagd som deltagare i ärendet. Det ser du längst ner i slutenvårdens deltagarlista. Klicka på pilen nederst i deltagarrutan för att se deltagarrutan i kompakt vy.

14 I deltagarrutan ser du nu att det finns deltagare både från vårdavdelning 3 och 4. Övningen är nu klar.


Ladda ner ppt "Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till aktiv deltagare Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2."

Liknande presentationer


Google-annonser