Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

SLALOMUTRUSTNING INNEFRÅN OCH UT! INNERSTA LAGRET För att hålla sig varm är det viktigt att ha rätt kläder på sig. Innersta lagret (underställ) bör inte.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "SLALOMUTRUSTNING INNEFRÅN OCH UT! INNERSTA LAGRET För att hålla sig varm är det viktigt att ha rätt kläder på sig. Innersta lagret (underställ) bör inte."— Presentationens avskrift:

1

2 SLALOMUTRUSTNING INNEFRÅN OCH UT!

3 INNERSTA LAGRET För att hålla sig varm är det viktigt att ha rätt kläder på sig. Innersta lagret (underställ) bör inte vara av bomull utan av ull eller syntet. Skidstrumpa (alpinstrumpa) av ull.

4 Mellanlagret För att kroppen inte ska bli svettig och kall är det viktigt även att inte andra lagret består av bomull. Mellanlagret brukar bestå av fleece, både byxa och tröja. Kan också bestå av annat material t.ex. ull.

5 Tredje lagret En varm vätskeavstötande täckbyxa, gärna med hängslen, skidjacka, fuskpolo och skidvantar är nödvändiga för att hålla sig varm.

6 Säkerhet För att köra säkert i backen och för att minimera skador är det viktigt att ha: Ryggskydd Hjälm/skidglasögon Bindningarna på Skidorna rätt inställda

7 Utrustning Nu behöver du ett par pjäxor, slalomskidor i rätt längd och som passar just dig och stavar som når till din armbåge.

8 Slutligen… Nu är du riktigt redo för att åka slalom i någon slalombacke….

9 Tack för att du tittade på denna presentation. Presentation med och av Jeanette Sorbe.

10 Länksida http://www.icakuriren.se/Test- Rad/Konsument/vinterprylar/ http://www.utsidan.se/forum/showthread.php? t=53243 http://www.xxl.se/Valj-ratt-understall http://www.skistarshop.com/sv/produktguide http://www.skistar.com/sv/Salen/Skidakning/Ut rustning/Ryggskydd/ http://www.freeride.se/content/92/

11 Källförteckning Slalomutrustning, inifrån och ut, fotot är ifrån clipart. Samtliga foton förutom den första bilden är privata, tagna av Jeanette Sorbe.


Ladda ner ppt "SLALOMUTRUSTNING INNEFRÅN OCH UT! INNERSTA LAGRET För att hålla sig varm är det viktigt att ha rätt kläder på sig. Innersta lagret (underställ) bör inte."

Liknande presentationer


Google-annonser