Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. I Halland finns ca 15 700 fastigheter som är större än 2 hektar. Knappt 6 000 av dem är bebyggda. Vi är.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. I Halland finns ca 15 700 fastigheter som är större än 2 hektar. Knappt 6 000 av dem är bebyggda. Vi är."— Presentationens avskrift:

1 Vi ger liv åt historien och en bild av idag!

2 I Halland finns ca 15 700 fastigheter som är större än 2 hektar. Knappt 6 000 av dem är bebyggda. Vi är nu full gång med att dokumentera dem…

3 Senaste upplagan av ”Gods och Gårdar”, gavs ut 1946 – det har hänt en del sedan dess…. – Sammanslagningar, avstyckningar, tillbyggnationer, ägarbyten m m Vårt arbete kommer att publiceras på nätet, och ges ut i bokform.

4 Studieförbundet Vuxenskolan Halland genomför projektet, med projektledaren i Falkenberg. I Halmstad utgår man från SV:s lokalkontor på Bredgatan. I nuläget är det i Halmstad 6 st i projektet genom Fas 3 av Jobb- och Utvecklingsgarantin.

5 Hur går vi tillväga? Med hjälp av utdrag ur fastighetsregistret, kontaktas samtliga ägare. Först per brev, sedan per telefon och förhoppningsvis besök.

6 Besöken sker områdesvis, just nu ”befinner vi oss” i Simlångsdalen. Ca 100 st fastigheter är besökta så här långt.

7 I september 2012 ska allt vara klart. Arbetsuppgifter i projektet: – Administration Kontakta ägare, förbereda besök Inmatning i databas m m (inte alla) – Fastighetsbesök Fotografering, intervjuer


Ladda ner ppt "Vi ger liv åt historien och en bild av idag!. I Halland finns ca 15 700 fastigheter som är större än 2 hektar. Knappt 6 000 av dem är bebyggda. Vi är."

Liknande presentationer


Google-annonser