Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Du och jag Av Katarina von Bredow

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Du och jag Av Katarina von Bredow"— Presentationens avskrift:

1 Du och jag Av Katarina von Bredow
Ida och Kevin är kungaparet på Annelundsskolan. Den som är duktigast är Andreas , han kan allt i matte och alla svåra ord. Han brukar vara med Alicia men aldrig i skolan då tillhör hon Ida trots att Andreas vill vara med henne. Men en dag faller allas roller i skolan.

2 Stanna bli kvar Av Per Nilsson
Sjätte och sista boken om Pim-Pim och ängeln Extra. Extra går i hans klass och kom för att hjälpa honom med ett uppdrag som nu är färdigt. Det är något som inte stämmer med Extra, hon är sig inte lik. Helt plötsligt gör hon något oväntat.

3 Barnhemmet Av Cecilia Lidbeck
Den första som försvann var lille Kasper. Sen var Elvira som bortblåst. De bodde på Edgar & Tekla Bjelkes Skolhem för Varnartiga Barn. Alla barnen på skolan blir rädda, snart inser de att något ohyggligt pågår på barnhemmet. Vem står på tur och vad har hänt med de försvunna barnen?

4 Två steg tillbaka och ett fram
Av Moni Nilsson Femte boken om Selma tretton år. Hon får tillbakasvindel och tappar bort all mening. Kevins röjfest, höstlov och hur mamma hjälper till att överbefolka jorden. Gordons tonårsfylla och att vara tvungen att hitta lite ny mening.

5 Den första flickan i skogen
Av Moa Eriksson Sandberg Sommaren innan sexan. Hanna blir tolv år och på väg in i tonåren. Kroppen ändras och hon tänker på killar på ett helt nytt sett. Ska hon vara vän med Jonna eller nya kompisen Sabina. Linda Palm är försvunnen, de sägs att hon är mördad och våldtagen. Hanna känner att någon eller några iakttar henne.

6 De magiska djuren Av Per Bengtsson och Stina Lövkvist
Den lilla staden är fylld av jägare för jaktveckan har börjat. Den som fäller hjorten med största hornen blir årets Taggmästare. Men en mystisk tjuvskytt försöker förstöra jakten. Alva har sina misstankar.

7 Lielser & Po Av Lauren Oliver
Liesl har varit instängd på vinden sen hennes pappa dog, av sin styvmor. Om natten kommer spöket Po till henne. Po kommer från den andra sidan och Liesl hoppas det ska kunna finna hennes pappa. Alkemistens lärling Will klantar till det och det får förödande följder både Liesl och Po.


Ladda ner ppt "Du och jag Av Katarina von Bredow"

Liknande presentationer


Google-annonser