Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Bakgrund Iden att samla specialister i barnsjukvård föddes under 1990-talet. Detta möjliggjorde ett tvärvetenskapligt arbete över de olika teamgränserna.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Bakgrund Iden att samla specialister i barnsjukvård föddes under 1990-talet. Detta möjliggjorde ett tvärvetenskapligt arbete över de olika teamgränserna."— Presentationens avskrift:

1 Bakgrund Iden att samla specialister i barnsjukvård föddes under 1990-talet. Detta möjliggjorde ett tvärvetenskapligt arbete över de olika teamgränserna. Den kulturella aspekten. Den teoretiska referensramen.

2 Psykiatrisk barn- och ungdomsvård Vi botar inte familjens störningar, vi hjälper till att lösa problem. Närheten till systemiska tankegångar.

3 Utredningar inom habiliteringen med systemiska tankegångar Vi vill beskriva hur vi utifrån ett mål kunnat enas om en gemensam tankegång inom olika subspecialiteter och hur vi tillsammans planerat och genomfört en utredning med hög kvalitet och säkerhet.

4 Barnhabiliteringen Självständig enhet men även självklar samarbetspartner. Självständig enhet men även självklar samarbetspartner. Traditionellt habiliteringsarbete. Traditionellt habiliteringsarbete.

5 Habiliteringsteamet väckte tanken om en intern utbildning

6 Utbildningens målsättning Deltagarna ska känna till de teoretiska grunderna för systemiskt arbete, kunna tillämpa dem i arbete med individer, grupper, familjer och nätverk. Deltagarna ska känna till de teoretiska grunderna för systemiskt arbete, kunna tillämpa dem i arbete med individer, grupper, familjer och nätverk. Vidare ska deltagarna känna till kontextens betydelse samt kunna reflektera över etiska frågor och utveckla sin förmåga att ta etiska hänsyn i föränderliga sammanhang. Vidare ska deltagarna känna till kontextens betydelse samt kunna reflektera över etiska frågor och utveckla sin förmåga att ta etiska hänsyn i föränderliga sammanhang.

7 Bakgrund till utredningen

8 Utredning

9 ”Vi pratar om att föräldrarna har en samsyn på Ela men de har olika sätt att uttrycka sig på. Föräldrarna säger att de upptäckt att de ser ”samma” saker men att de måste ta sig mer tid att prata om dem.”

10 Det handlade om hoppet som fanns och hur man själv hittar dit.


Ladda ner ppt "Bakgrund Iden att samla specialister i barnsjukvård föddes under 1990-talet. Detta möjliggjorde ett tvärvetenskapligt arbete över de olika teamgränserna."

Liknande presentationer


Google-annonser