Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

- En presentation av Dipart Version: 2009. Om Dipart Dipart Entreprenad AB har sedan vi startade 1993 utvecklats till en stark aktör på Stockholms byggmarknad.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "- En presentation av Dipart Version: 2009. Om Dipart Dipart Entreprenad AB har sedan vi startade 1993 utvecklats till en stark aktör på Stockholms byggmarknad."— Presentationens avskrift:

1 - En presentation av Dipart Version: 2009

2 Om Dipart Dipart Entreprenad AB har sedan vi startade 1993 utvecklats till en stark aktör på Stockholms byggmarknad. En huvuddel av vår entreprenadverksamhet är hyresgästanpassningar samt olika typer av betongarbeten såsom gårdar, balkonger, parkeringshus, broar, mm. Vi utför även butiksanpassningar, byggservice, inredningssnickerier och nyproduktion där allt från villor till industrilokaler ingår. Vi strävar alltid efter att vara totalentreprenör åt större professionella beställare. En så stor del som möjligt av entreprenaden utförs med egen personal som i regel är involverad genom hela processen från projektering till avslutat projekt. Vår projektprocess är certifierad enligt Stockholm Byggmästarförenings produktcertifieringssystem BF9K och vi arbetar målmedvetet med utvecklingen av vår verksamhet.

3 Affärsidé Vi är ett kvalitetscertifierat byggföretag, verksamt i Stockholmsområdet, som erbjuder våra kunder helhetslösningar inom ROT och nyproduktion. Vi skapar kundvärde genom hög upplevd kvalitet och förmåga till problemlösning på ett mänskligare och personligare sätt.

4 Verksamhetsutveckling  Certifierade enligt BF9K (se www.bf9k.se).  Våra kärnvärden finns aktivt med i våra rutiner och styr vår verksamhet.  Ständiga förbättringar blir en del av våra kärnvärden. Kaizen * begreppet väl inarbetat hos våra medarbetare.  Lednings- och projektledningssystem integrerat i verksamheten. Samarbetspartner är Consultec. Kaizen är ett japanskt begrepp för ständiga små förbättringar i verksamheten.

5 Vår ekonomi Vi jobbar mot starka beställare. Går Dipart bra ska det komma medarbetarna tillgodo, dvs bra lön för bra utfört arbete. Vi arbetar alla för bättre lönsamhet och tänker ekonomiskt i våra vardagliga beslut. Vårt samhälle Vi visar hänsyn och värnar om vår miljö genom miljövänliga arbetsmetoder. Vi bryr oss genom aktiva handlingar för de utsatta i samhället. Vi vill bidra till en sund samhällsutveckling och vara ett föredöme och ge inspiration till andra. Våra Kärnvärden Våra kunder Vi agerar professionellt och artigt mot våra hyresgäster och respekterar deras hem. Vi har en rak och ärlig dialog med våra kunder. Vi eftersträvar att överlämna rätt kvalitet med mottot; ”Jobba som om det vore vårt eget hus”. Vi är byggproffs Vi lämnar arbetsplatsen på det sätt vi själva vill uppleva den. Vi tänker långsiktigt, är kreativa och vågar ta nya grepp. Vi är kompetenta och duktiga yrkesmän. ”nya” Vi är ärliga och visar varandra respekt. Vi är lojala och hjälper varandra. Vi accepterar ingen mobbning eller rasism. Vi som jobbar ihop Vi utvecklar ett professionellt samarbete med våra UE och leverantörer. Version: 2008

6 Vi stödjer de hemlösa genom Vision.nu  En ideell, religiöst och politiskt obunden förening utan vinstintressen.  Besöker härbärgen i Stockholm där de hemlösa får en synundersökning och glasögon med närliggande styrka.  Allt arbete är på ideell basis och glasögon samlas in från allmänhet och företag.  Kontakta Vision.nu via email: vision.nu@spray.se Vår kärnvärde ” vi vill bry oss genom aktiva handlingar för de utsatta i samhället ” har inneburit ett antal aktiviteter under åren, framförallt med insamlingar till barn och utsatta tex under Asienkatastrofen. Vi har också ett aktivt och pågående samarbete som huvudsponsor till Vision.nu där våra medarbetare får möjligheten att vara med ute på fältet och hjälpa våra optiker att förse de hemlösa med glasögon. Vad är då Vision.nu?

7 Miljöfokus på Dipart Våra kärnvärden gällande vårt samhälle ställer tydliga krav på ett aktivt engagemang för vår miljö; ” Vi visar hänsyn och värnar om vår miljö genom miljövänliga arbetsmetoder. ” Det innebär bl.a. att alla nya inköp av företags-bilar ska vara miljöklassade enligt Stockholms Stads miljö-bilsdefinition*. * Se miljöbilsdefinition och mer info på www.miljofordon.se. Diparts satsning på miljöbilar uppmärksammades i ett stort reportage i Volkswagens tidning Transport med en utgåva på 80.000 ex.

8 Vi finns i Stockholm Vårt huvudkontor finns i Finntorp i Nacka. Vi har även ett kontor stationerat på Arlanda som kallas Dipart Norr. I Länna ligger vårt stora lager med bland annat uppställning för våra byggbodar och en liten verkstad. Vi har köpt en tomt i Orminge och under 2008 började ett ”Diparthus” med kontor och lager projekteras. Det är planerat att bygget av huset skall påbörjas under 2010. Dipart Entreprenad AB Setterwallska Villan 131 36 Nacka 08 - 716 90 50 www.dipart.se Dipart Norr Benstockslund 1 195 91 Märsta Jan Thorsell: 0707 – 32 22 49 Jan Lund: 0707 – 32 22 46


Ladda ner ppt "- En presentation av Dipart Version: 2009. Om Dipart Dipart Entreprenad AB har sedan vi startade 1993 utvecklats till en stark aktör på Stockholms byggmarknad."

Liknande presentationer


Google-annonser