Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Det svarta hjärtat Av Holly Black Cassel Sharpe kan förvandla vem som helst till någon annan, han har skuldkänslor. Han övertygar sig själv att handla.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Det svarta hjärtat Av Holly Black Cassel Sharpe kan förvandla vem som helst till någon annan, han har skuldkänslor. Han övertygar sig själv att handla."— Presentationens avskrift:

1 Det svarta hjärtat Av Holly Black Cassel Sharpe kan förvandla vem som helst till någon annan, han har skuldkänslor. Han övertygar sig själv att handla hederligt och att det var rätt att ansluta sig till FBI. Gränsen mellan vad som är rätt och fel blir allt suddigare. Han har bara en sak kvar. Del 3 i serien Berörda.

2 Samlingen del 2. av The World of voodoo Av Petrus Dahlin Ruben ser fram emot sommarlovet med Miranda. Skuggan är på väg hem genom Frankrike. Då får hon andlig kontakt med en samling mystiska bizangokrigare som finns i Frankrike. När människorna runt henne dör förstår hon att Zouzou är på jakt efter samlingen. Skuggan ber Ruben om hjälp.

3 Smaragdgrön del 3. av Ädelstenens-triologin Av Kerstin Gier Gwendolyn tycker att Gideon beter sig konstigt, ena stunden är han varm och omtänksam och sen förbytt till iskyla. Greven av Sant Germain som levde på 1700-talet och grundade det hemliga ordenssällskapet, kan fortfarande påverka Gideon och Gwendolyns kärlek.

4 Beauterful Creatures 2. Av Kami Garcia Efter sin farbrors död drar sig Lena undan Ethan. Lena tillhör en mörk värld av magi. Deras kärlek har sitt pris. Ethan kan inte tänka sig att leva utan Lena med sitt mörka hår och de gröna ögonen. Kan deras kärlek möta för svåra motgångar?

5 Mörkt svek Av Ewa Christina Johansson & Kristina Sjögren Fortsättning ¨på ”Svag is” och ”Sista resan”. Jenny är borta. Man tror att hon är i Stockholm men hon ligger död i en skogsdunge. Siri som är snabbare än polisen vill hjälpa till, men det är något som inte stämmer…

6 17 timmar härifrån Av Cilla Naumann Fjärde delen om Tom. Tom följer med en kompis och hans föräldrar till Colombia i Sydamerika. Det blir omtumlande med allt vackert, annorlunda och varmt. Samtidigt farligt, fult och fattigt. Han hör sina föräldrars alla varningar i bakhuvudet.


Ladda ner ppt "Det svarta hjärtat Av Holly Black Cassel Sharpe kan förvandla vem som helst till någon annan, han har skuldkänslor. Han övertygar sig själv att handla."

Liknande presentationer


Google-annonser