Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kan jag med Av Pia Lindenbaum Storasyster kan allt! Hon går i skolan. Hon har en fröken. Hon kan skriva bokstäver. Hon kan bära matbrickan. Hon har en.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kan jag med Av Pia Lindenbaum Storasyster kan allt! Hon går i skolan. Hon har en fröken. Hon kan skriva bokstäver. Hon kan bära matbrickan. Hon har en."— Presentationens avskrift:

1 Kan jag med Av Pia Lindenbaum Storasyster kan allt! Hon går i skolan. Hon har en fröken. Hon kan skriva bokstäver. Hon kan bära matbrickan. Hon har en bästis. Vad kan lillebror som inte hon kan?

2 Det var inte jag Av Tony Ross Prinsessan får skulden för allt. Smuts på golvet, ätit upp chokladtårtan, trampat i trädgårdslandet och stulit skeppet. Det var inte jag snyftar den lilla prinsessan. Nej det var…

3 Lilla Lena är sportstjärna
Av Åsa Karsin Lilla Lena har nya skor, de går så bra att springa med. Lena har många sportsaker tidtagarur, gympåse, handduk, vattenflaska och visselpipa. Svenne och Lena tävlar men Svenne har inga nya skor.

4 Den sitter fast Av Oliver Jeffers Floyds drake fastnade i trädet. Då slängde han upp skorna för att få ner den så de fastnade. Sen kastade han katten, stegen, målarfärgen, ankan, stolen, cykeln, handfatet, dörren, mjölkbudet och allt fastnade i trädet.

5 Vi leker att vi är pippifåglar
Av Barbro Lindgren Vi låtsas att vi är bröder och pippifåglar, vi flyger upp bland molnen och ser ner på marken. Vi flyger snabbare för nu är det en örn i luften. Nu börjar det bli mörkt vi måste flyga hem, men var bor vi?

6 Stallet på kullen Av Reetta Niemelä och Salla Savolainen Iris ska börja rida! Hennes högsta dröm ska bli verklighet. Men det är inte så lätt alla gånger när man är nervös och det känns som om magen galopperar.

7 Lilla barnkammarboken Sånger för hela kroppen
Boken innehåller dvd skiva med alla sångerna. Älskade barnsånger med alla rörelser. Klappa händer. Vicka på rumpan. Honki-tonki. En och två och tre indianer, med flera.

8 Vill ni se en stjärna Av Ulf Stark Astor vill bli en stjärna med hjälp av kompisen Ruben försöker de magisk hypnos. Alla lyder Ruben så han tror att han är mästerhypnotisören Mandrake. Nu ska Ruben hypnotisera rollbesättaren så Astor kan bli en stjärna i filmen.

9 Doktor Proktor och den stora guldkuppen
Av Jo Nesbö Världens största bankrån. Den helgalna doktor Proktor , en spinkig tjej och en pytteliten rödhårig kille tänker råna världens säkraste bank i London. Vad har det att göra med den engelska cupfinalen? Läs och lista ut det nu.

10 Dilsa och den falska förälskelsen
Av Petrus Dahlin Kalle Skavanks pappa har träffat en nu tjej. Magnus och Kalle tycker om henne men Disa tycker att hon beter sig underligt. Hon börjar undersöka hennes förflutna. Det tycker inte Kalle om, men Disa kan inte låta bli att lösa ett mysterium .


Ladda ner ppt "Kan jag med Av Pia Lindenbaum Storasyster kan allt! Hon går i skolan. Hon har en fröken. Hon kan skriva bokstäver. Hon kan bära matbrickan. Hon har en."

Liknande presentationer


Google-annonser