Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Leker ditt barn?. Har ditt barn svårt att leka, delta i skolarbetet eller klara andra dagliga aktiviteter? En arbetsterapeut kan hjälpa barnet att vara.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Leker ditt barn?. Har ditt barn svårt att leka, delta i skolarbetet eller klara andra dagliga aktiviteter? En arbetsterapeut kan hjälpa barnet att vara."— Presentationens avskrift:

1 Leker ditt barn?

2 Har ditt barn svårt att leka, delta i skolarbetet eller klara andra dagliga aktiviteter? En arbetsterapeut kan hjälpa barnet att vara aktivt och kunna göra olika saker.

3 Börjat bli glömsk?

4 Har du svårt att minnas, planera och passa tider? Arbetsterapeuten kan hjälpa dig att klara av dina vardagliga aktiviteter, och stödja dina anhöriga att hantera den nya situationen.

5 Nedstämd?

6 Har du svårt att klara av din vardag – allt från att gå upp på morgonen till att klä dig, laga mat och gå till arbetet? Då bör du träffa en arbetsterapeut.

7 Våra medlemmar får vardagen att funka

8 Ramlar du ofta?

9 Har du ramlat den senaste tiden eller är du orolig att du ska ramla utomhus eller i din bostad? En arbetsterapeut Kan hjälpa dig att minska fallrisken.

10 Nedsatt syn?

11 Har du svårt att läsa, skriva, orientera och förflytta dig på grund av nedsatt syn? En arbetsterapeut kan hjälpa dig att bättre klara av dina vardagliga aktiviteter.

12 Ordning på tillvaron?

13 Har du svårt att koncentrera dig eller att planera och få tiden att räcka till? Då behöver du stöd av en arbetsterapeut som kan hjälpa dig att få bättre kontroll och struktur i din vardag.

14 Våra medlemmar får vardagen att funka

15 Stressad?

16 Känner du dig uppjagad och har svårt att sova, passa tider eller minnas det som har bestämts? Påverkar stressen dina vardagsaktiviteter? Då bör du träffa en arbetsterapeut.

17 Kan du greppa?

18 Har du får svårt att klara av din vardag, ditt arbete eller dina fritidssysselsättningar? Rörelseorganens sjukdomar och skador kan leda till begränsad rörelseförmåga och smärta som i sin tur kan medföra att du inte kan utföra dina vardagliga aktiviteter. En arbetsterapeut kan hjälpa dig att förebygga detta.

19 Smärta?

20 Har du svårt att klara av din vardag, ditt arbete eller dina fritidsaktiviteter? Långvarig smärta kan leda till att du antingen väljer att undvika att utföra dina vardagliga aktiviteter eller att du pressar dig för hårt – med ökad smärta som följd. Då bör du träffa en arbetsterapeut.

21 Våra medlemmar får vardagen att funka

22 Stroke?

23 Har du svårt att klara av dina vardagliga aktiviteter eller att komma tillbaka till arbetet efter din stroke? En arbetsterapeut kan hjälpa dig att klara av din vardag.


Ladda ner ppt "Leker ditt barn?. Har ditt barn svårt att leka, delta i skolarbetet eller klara andra dagliga aktiviteter? En arbetsterapeut kan hjälpa barnet att vara."

Liknande presentationer


Google-annonser