Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

EBP 2010 – 2014 hur har det gått ? Vad tycker ni? Stämmer det som framkommit? Om inte vad? Varför inte? Något att tillföra? Vad är det viktigaste vi ska.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "EBP 2010 – 2014 hur har det gått ? Vad tycker ni? Stämmer det som framkommit? Om inte vad? Varför inte? Något att tillföra? Vad är det viktigaste vi ska."— Presentationens avskrift:

1 EBP 2010 – 2014 hur har det gått ? Vad tycker ni? Stämmer det som framkommit? Om inte vad? Varför inte? Något att tillföra? Vad är det viktigaste vi ska föra fram i kommande förhandlingar?

2 EBP 2010 – 2014 hur har det gått? Form Plus -Fråga först utveckla sen som för funktionshindersområdet -Modell för nedtrappning av finansiering -Regional samordning Minus -Kortsiktighet och beslut för sent på året -Regionala stödstrukturerna – olika förutsättningar i landet -Detaljstyrning -Medfinansiering från början?

3 EBP 2010 – 2014 hur har det gått ? Innehåll Plus -Relevant innehåll -Inte undanträngning -Bra med fokus på stöd för att mäta och följa upp Minus -Områden som saknas – ekonomiskt bistånd, kvinnofrid -Svårt med utvecklingsarbeten för många områden samtidigt – konkurrens -Prestationsersättning konkurrerar ut andra satsningar -Brukarmedverkan behöver lyftas


Ladda ner ppt "EBP 2010 – 2014 hur har det gått ? Vad tycker ni? Stämmer det som framkommit? Om inte vad? Varför inte? Något att tillföra? Vad är det viktigaste vi ska."

Liknande presentationer


Google-annonser