Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkommen till PowerPoint

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkommen till PowerPoint"— Presentationens avskrift:

1 Välkommen till PowerPoint
Designa och ge snygga presentationer med lätthet och självförtroende.

2 Designa Direkt när du börjar har du tillgång till snygga bredbildsteman som du enkelt kan ändra så att de passar din stil. Varje tema kommer med en uppsättning färgvarianter som du kan blanda och matcha. Nya funktioner som Sammanfoga former och färgmatchande Pipett öppnar upp nya möjligheter för din design. Rada upp dina layouter, bilder och diagram perfekt på bara några sekunder med justeringsstödlinjer och smarta stödlinjer.

3 Imponera Den förbättrade föredragshållarvyn har nya verktyg som gör att du har kontrollen. Den nya funktionen Autoutvidga tillämpar rätt inställningar för din räkning, så att du kan fokusera på att tala istället för att titta på din skärm. Glidzoom – Hjälper dig att fokusera publikens uppmärksamhet på dina idéer. Klicka bara om du vill zooma in och ut i ett specifikt diagram eller i en bild. Navigatör – En funktion som gör att användaren visuellt kan leta efter och navigera till andra bilder utan att behöva lämna bildspelsvyn. Publiken ser endast den bild du presenterar.

4 Arbeta tillsammans Redigera tillsammans med andra från olika datorer samtidigt och ha konversationer med förbättrad kommentarsfunktion. Dela online är enkelt. Även om publiken inte har PowerPoint kan du enkelt visa presentationen i deras webbläsare med Presentera online. Arbeta tillsammans med andra samtidigt från olika platser, oavsett om du använder PowerPoint på din dator eller PowerPoint Web App.

5 PowerPoint 2013 Du kan enkelt designa snygga presentationer och smidigt dela och arbeta tillsammans med andra och ge professionella presentationer med avancerade presentationsverktyg. Klicka på pilen när du är i bildspelsläge om du vill öppna instruktionscentret för PowerPoint. Ta reda på mer i instruktionscentret för PowerPoint (Klicka på pilen i bildspelsläge)


Ladda ner ppt "Välkommen till PowerPoint"

Liknande presentationer


Google-annonser