Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Utskrift: Det är förresten inte säkert att din skrivare skriver ut på samma sätt som våra skrivare gör, så glöm inte att göra några provutskrifter. Om.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Utskrift: Det är förresten inte säkert att din skrivare skriver ut på samma sätt som våra skrivare gör, så glöm inte att göra några provutskrifter. Om."— Presentationens avskrift:

1 Utskrift: Det är förresten inte säkert att din skrivare skriver ut på samma sätt som våra skrivare gör, så glöm inte att göra några provutskrifter. Om utskrifterna ser lite konstiga ut kan du experimentera med inställningen Passa in på papper. Den finns i dialogrutan Skriv ut. Den öppnar du genom att klicka på Helsidesbilder. Och har du sett vi har lagt till vikmarkeringar åt dig? De är väldigt diskreta, men om du inte vill att de ska synas i broschyren klickar du på Visa, Bildbakgrund och tar bort dem innan du skriver ut. Anpassa innehållet: Platshållarna i den här broschyren är formaterade för dig. Om du vill lägga till eller ta bort punkter från texten klickar du på knappen Punktlista på fliken Start. Om du behöver fler platshållare för rubriker, underrubriker eller brödtext, gör du en kopia av det du behöver och drar texten till rätt ställe. Med PowerPoint- funktionen Smarta stödlinjer får du hjälp att justera texten efter resten av innehållet. Vill du använda dina egna bilder i stället för våra? Inga problem! Klicka på en bild, tryck på Delete och klicka på ikonen för att lägga till din bild. Om du ersätter ett foto med din egen bild, och om den inte passar perfekt med en gång, kan du beskära bilden på nolltid. Det är bara att markera bilden och sedan klicka på Beskär i gruppen Storlek på fliken Format under Bildverktyg. Kock-Sfi- utbildning Vuxenutbildningen Stenungsund Hasselbackevägen 76 444 44 STENUNGSUND 0303-73 86 50 www.stenungsund.se www.facebook.com/vuxenutbildningen i Stenungsund Missa INTE Informationsmötet den 12 augusti, klockan 13:00 i Restaurang Utsikten på Nösnäsgymnasiet i Stenungsund! Missa INTE Informationsmötet den 12 augusti, klockan 13:00 i Restaurang Utsikten på Nösnäsgymnasiet i Stenungsund! En yrkesutbildning för dig som vill bli kock och samtidigt lära dig svenska!

2 Utskrift: Det är förresten inte säkert att din skrivare skriver ut på samma sätt som våra skrivare gör, så glöm inte att göra några provutskrifter. Om utskrifterna ser lite konstiga ut kan du experimentera med inställningen Passa in på papper. Den finns i dialogrutan Skriv ut. Den öppnar du genom att klicka på Helsidesbilder. Och har du sett vi har lagt till vikmarkeringar åt dig? De är väldigt diskreta, men om du inte vill att de ska synas i broschyren klickar du på Visa, Bildbakgrund och tar bort dem innan du skriver ut. Anpassa innehållet: Platshållarna i den här broschyren är formaterade för dig. Om du vill lägga till eller ta bort punkter från texten klickar du på knappen Punktlista på fliken Start. Om du behöver fler platshållare för rubriker, underrubriker eller brödtext, gör du en kopia av det du behöver och drar texten till rätt ställe. Med PowerPoint- funktionen Smarta stödlinjer får du hjälp att justera texten efter resten av innehållet. Vill du använda dina egna bilder i stället för våra? Inga problem! Klicka på en bild, tryck på Delete och klicka på ikonen för att lägga till din bild. Om du ersätter ett foto med din egen bild, och om den inte passar perfekt med en gång, kan du beskära bilden på nolltid. Det är bara att markera bilden och sedan klicka på Beskär i gruppen Storlek på fliken Format under Bildverktyg. Varför ska du läsa Kock/Sfi? Som utbildad kock kan du arbeta både på hotell, caféer, lunchrestauranger, restauranger, med catering och inom storhushåll. Du kommer även att få lära dig hygien, service och entreprenörskap. Ansökan Språkstudier och praktik Kockutbildning • Arbetsmarknad – du kommer att få en utbildning inom en bransch med många spännande jobb och behovet av utbildade kockar är stort! • Språk – din svenska kommer att bli bättre och du kommer att lära dig fackord inom kockyrket! • Matlagning – du kommer att lära dig att laga allt från svensk mat till mat från olika länder. Du kommer även att lära dig baka, göra efterrätter och vilka livsmedelsregler som gäller i ett kök. • Praktik – du kommer att få svensk arbetserfarenhet från olika typer av restaurangjobb och framför allt, knyta… • …Kontakter – de flesta får jobb i Sverige via någon de känner! Kockutbildningen följer Skolverkets kursplaner och betygskriterier. • Matlagningskurser, 500 Gyp. • Mat och dryck i kombination, Hygien, Livsmedels- och näringskunskap, Specialkoster, 400 Gyp. • Entreprenörskap, 100 Gyp. • Din individuella studieplan avgör hur lång din utbildning blir. Maxtiden är 2 år. Dina förkunskaper avgör vilken nivå du börjar på; Sfi 2B, 2C, 3D eller SAS Gruv. Sfi-kurserna bör klaras av inom ett år. • Utbildningen startar med en 5 veckors introduktionskurs. • Löpande under utbildningen gör du praktik på en arbetsplats. Du ansöker via www.grsfi.sewww.grsfi.se Kontakta din Studie- och yrkes- vägledare om du har frågor! • Sista ansökningsdag: 2 september • Antagning: 20 september • Kursstart: 30 september


Ladda ner ppt "Utskrift: Det är förresten inte säkert att din skrivare skriver ut på samma sätt som våra skrivare gör, så glöm inte att göra några provutskrifter. Om."

Liknande presentationer


Google-annonser