Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

The Why ? Korpkvalitet betyder att vi uppfyller våra medlemmars behov och förväntningar och att vi tillsammans med våra medlemmar kontinuerligt jobbar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "The Why ? Korpkvalitet betyder att vi uppfyller våra medlemmars behov och förväntningar och att vi tillsammans med våra medlemmar kontinuerligt jobbar."— Presentationens avskrift:

1 The Why ? Korpkvalitet betyder att vi uppfyller våra medlemmars behov och förväntningar och att vi tillsammans med våra medlemmar kontinuerligt jobbar med att utveckla vår verksamhet Korpkvalitet är att göra rätt saker – bara medlemmarna kan berätta för oss vad det är Vad tycker medlemmarna och hur ska föreningen prioritera? Utvärdering och grund för verksamhetsplanen

2 Korpkvalitet Hur vi utvecklar och kvalitetssäkrar vår kärnverksamhet

3 Definition kvalitet ”Den grad till vilken inneboende egenskaper uppfyller krav, dvs. tillfredsställa, behov eller förväntning om angiven i allmänhet underförstådd eller obligatorisk” ISO 9000:2000 ” Kvalitet på en produkt är dess förmåga, att tillfredställa och helst överträffa kundernas behov eller förväntningar” B.Bergman och B.Klefsjö ”Kvalitet skall fokusera på kundernas behov, dagens kunder men även morgondagens” Edwards Deming ”Lämplighet för sitt syfte” Joseph Juran

4 Korpens kvalitetspolicy Genom vårt erbjudande av prismedveten motionsidrott ska vi verka för att uppnå rätt kvalitet för oss. Korpkvalitet innebär att vi uppfyller våra medlemmars behov och förväntningar och att vi tillsammans med våra medlemmar kontinuerligt arbetar med att utveckla vår verksamhet. Vi gör det genom att fokusera på nyckelorden kompetens, enkelhet, tillgänglighet och tydlighet.

5 Vad skulle nyckelorden kunna innebära i din förening? Kompetens – betyder för oss att alla våra verksamhets- och organisationsledare samt anställd personal är utbildade för sitt uppdrag och får vidare utbildnings- och utvecklingsbehov tillgodosedda Enkelhet – betyder för oss att vi gör det enkelt att bli medlem, att sporta och ha kul tillsammans med andra. Tillgänglighet – betyder för oss att vi på olika sätt jobbar med att både tillgängliggöra vår verksamhet och oss som förening gentemot våra medlemmar Tydlighet – betyder för oss att vi alltid ger våra medlemmar rätt information på rätt sätt i rätt tid

6 Kvalitetspaketet

7 Korpkvalitet I Korpen pratar vi inte låg eller hög kvalitet, vår definition av kvalitet är att vi gör rätt saker. Detta kallar vi korpkvalitet! Och rätt saker är det våra medlemmar säger är viktigast. Korpens NMI hjälper er att ta reda på vad det är.


Ladda ner ppt "The Why ? Korpkvalitet betyder att vi uppfyller våra medlemmars behov och förväntningar och att vi tillsammans med våra medlemmar kontinuerligt jobbar."

Liknande presentationer


Google-annonser