Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

” VARJE DAG ÄR EN NY UPPLEVELSE” TAYEBEH ALIKAHI OCH ADAM SHAHIN Aleris Omsorg Hallens vård och Omsorgsboende.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "” VARJE DAG ÄR EN NY UPPLEVELSE” TAYEBEH ALIKAHI OCH ADAM SHAHIN Aleris Omsorg Hallens vård och Omsorgsboende."— Presentationens avskrift:

1 ” VARJE DAG ÄR EN NY UPPLEVELSE” TAYEBEH ALIKAHI OCH ADAM SHAHIN Aleris Omsorg Hallens vård och Omsorgsboende

2 SYFTE VÅRAT SYFTE MED VÅRAT PROJEKTS NAMN ”VARJE DAG ÄR EN NY UPPLEVELSE” SPEGLAR SIG PÅ HUR DAGARNA HÄR PÅ OLIVTRÄDET ÄR. VI SER VARJE DAG SOM EN NY SPÄNNANDE DAG MED OLIKA UPPLEVELSER SOM GRYR VÅRAN VARDAG MED VÅRA KUNDER.

3 RUTINER PROMENADER UMGÅS/LYSSNA PÅ MUSIK HÖGLÄSNING FÄRSKA UPP MINNET TRADITIONER

4 PROMENADER

5 UMGÅS LYSSNA PÅ MUSIK

6 HÖG LÄSNING

7 FÄRSKA UPP MINNEN TEMA DAGAR

8 TRADITIONER PÅSKEN FIRAS ORDENTLIGT

9 AVSLUTNING ETT CITAT SOM PASSAR IN PÅ VÅRAN AVDELNING ÄR: ”GLÄDJE ÄR INTE NÅGOT SOM RAMLAR ÖVER OSS, UTAN RESULTATET AV ETT MEDVETET SÄTT ATT LEVA PÅ”. – R.FOSTER VARFÖR VI JUST TYCKER ATT DETTA CITAT PASSAR IN OSS PÅ OLIVTRÄDET SÅ BRA, ÄR ATT JUST DET VI GÖR MED VÅRA KUNDER ÄR RESULTATEN UTAV GLÄDJE OCH ÄVEN UTVECKLING. FÖR VARJE DAG SOM GÅR SÅ LÄR VI KÄNNA VÅRA KUNDER BÄTTRE OCH DES STÅ BÄTTRE VI LÄR KÄNNA DE DET STÅ BÄTTRE ÄR SAMMANHÅLLNINGEN.

10 OLIVTRÄDETS PERSONAL Mulu Undersköterska Mino Sjuksköterska Adam Undersköterska Jimena Undersköterska Taybeh Driftledare Elsa Vårdbiträde Alai Undersköterska Mary Undersköterska Angelina Undersköterska Goitom Undersköterska


Ladda ner ppt "” VARJE DAG ÄR EN NY UPPLEVELSE” TAYEBEH ALIKAHI OCH ADAM SHAHIN Aleris Omsorg Hallens vård och Omsorgsboende."

Liknande presentationer


Google-annonser