Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Utkast(urspr publ aug 2008) bäst sett i helskärm…högerklicka…klicka..;)

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Utkast(urspr publ aug 2008) bäst sett i helskärm…högerklicka…klicka..;)"— Presentationens avskrift:

1

2 Utkast(urspr publ aug 2008)

3 bäst sett i helskärm…högerklicka…klicka..;)

4 Snabbspol framåt; pagedown bakåt; pageup stäng/sluta;escape

5

6 Söker med dårens envishet

7 en hanterlig ’hybrid’ av bild och text Söker med dårens envishet en hanterlig ’hybrid’ av bild och text

8 Söker med dårens envishet en hanterlig ’hybrid’ av bild och text För den som verkligen söker… …finner väl något… Söker med dårens envishet en hanterlig ’hybrid’ av bild och text För den som verkligen söker… …finner väl något…

9 Söker med dårens envishet en hanterlig ’hybrid’ av bild och text För den som verkligen söker… …finner väl något… till slut..;) Söker med dårens envishet en hanterlig ’hybrid’ av bild och text För den som verkligen söker… …finner väl något… till slut..;)

10

11

12

13 …en bild säger verkligen mer än tusen ord…

14 …va sa du…

15 …jag sa…en bild säger mer än tusen ord…

16 …det säger du…

17 …inte jag som sa så …först… …inte jag som sa så …först…

18 …nähä…

19 …OK…

20 …här är exakt tusen ord…

21

22

23

24 …och här en bild jag såg idag…

25

26

27 …menar du…

28 …på allvar…

29 …att den kan säga…

30 …mer än dom här tre…

31 …kanske gånger tusen… …mer än dom här tre…

32 …kanske gånger tusen…

33

34 …tre TUSEN A fyra… …tre TUSEN A fyra…

35 …aah… …tre TUSEN A fyra… …tre TUSEN A fyra…

36

37 …är du…

38 …knäpp…

39 …inte vad jag vet…

40

41

42

43 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

44 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

45 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen") ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

46 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

47 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

48 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

49 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot.

50 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

51 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

52 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

53 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

54 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

55 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle.

56 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle. I dag är "idiot" ett skällsord, men kan även användas som en ren uthävdelse.

57 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle. I dag är "idiot" ett skällsord, men kan även användas som en ren uthävdelse.

58 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle. I dag är "idiot" ett skällsord, men kan även användas som en ren uthävdelse. Källa: Wikipedia

59 idiot (gr. idiotes, av idios, "egen"), ursprungligen en enskild man eller kvinna i motsats till en offentlig, sedermera en man ur hopen, en okunnig, obildad person), föråldrat uttryck för en, som är oförmögen att begripa eller lära något; fåne, sinnesslö individ. - Idiotisk, fånig, sinnesslö, förståndssvag; ärkedum. I allmänt språkbruk ersattes begreppet idioti i början av 1900-talet alltmer av sinnesslöhet, i sin tur på 1950-talet ersatt av psykisk utvecklingsstörning. I den medicinska terminologin användes dock begreppen "idiot" och "idioti" ännu på 1960-talet. Man brukade beteckna en person med IQ under 25 som idiot. Personer med IQ mellan 25- 65 kallades för imbecill. Den idag korrekta medicinska termen är mental retardation, förkortat MR. I nuvarande svensk lagstiftning (se LSS) används dock begreppet utvecklingsstörning, vilket också är den i allmänt språkbruk vanligaste benämningen. I det antika Aten kallades den som inte ville/kunde delta i det politiska livet för detsamma. I detta avseende, se vidare politik. I äldre svenska kyrkoböcker, husförhörslängden finns ofta en sida på slutet med socknens idioter, "byfånarna". Ordet idiot används i dagligt tal som förolämpning eller som kränkande tillmäle. I dag är "idiot" ett skällsord, men kan även användas som en ren uthävdelse. Källa: Wikipedia

60

61 …varför verkar den här mannen så arg…

62 …ingen aning…

63 …kanske fråga om yta…

64 …kanske klokare och hyggligare… än många… …kanske klokare och hyggligare… än många…

65

66 ...kanske det...

67 …eller nån som varit JÄVLIGT taskig… …eller nån som varit JÄVLIGT taskig…

68 …mot honom…

69

70 …svarar inte…

71

72 …vad tror du…

73 ...kanske det...

74

75

76 …lika klart är…

77

78 …att jag nu får hålla på… …att jag nu får hålla på…

79 …som en JÄVLA IDIOT… …som en JÄVLA IDIOT…

80 …som en JÄVLA IDIOT… …som en JÄVLA IDIOT…

81

82 …för att bara visa och bevisa…det…

83

84 …och allt jag säger avfärdar du…numera…

85

86 …utan betänkligheter…

87

88

89 ...jag har inte avfärdat nånting......jag har inte avfärdat nånting...

90 ...jag har inte avfärdat nånting......jag har inte avfärdat nånting...

91 ...jag har inte avfärdat nånting......jag har inte avfärdat nånting...

92 ...jag har inte avfärdat nånting......jag har inte avfärdat nånting...

93

94 …det är ju bara att backa bandet… …det är ju bara att backa bandet…

95

96

97 …INGEN och INGET…

98

99 …kan VARA och ICKE VARA... …kan VARA och ICKE VARA...

100 …SAMTIDIGT...

101

102 …hörde du…

103 …vad han sa…

104 …svarar inte… …vad han sa…

105

106 …va…

107 ...mm...

108 ...jag hörde…

109 …inte alls tokigt…

110 …för att komma från…

111 …en IDIOT…

112 …eller hur…

113 ...kanske det…

114 …lät som Shakespeare…

115 …med knorr…

116

117 ...kanske det…

118

119

120

121

122

123

124

125

126

127

128

129

130

131

132

133

134

135 …höll på att glömma…

136 …att knyta ihop…

137 ...vadå…

138 ...med vadå…

139 …det ena med det andra…

140 …förstås…

141

142 IQ

143 Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

144 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

145 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

146 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

147 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

148 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

149 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

150 IQ IDIOTGENI Vedertagen s k normalfördelad INTELLIGENSKVOT

151

152 …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

153 …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

154 …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

155 XQ …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

156 XQ …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

157 XQ …sedan en empirisk, sannolikt normalfördelad X-KVOT där X kan ersättas av A för ansvars-, H för humanitets-, R för rättvise-, etc

158 XQ

159 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

160 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

161 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

162 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

163 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

164 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc XQ

165 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

166 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

167 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

168 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

169 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

170 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

171 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vad säger du…

172 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …om den här kurvan…

173 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vadå ”XQ”…

174 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …och en massa trianglar…

175 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fattar nada…

176 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …du skulle ju ”knyta ihop”…

177 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …mm…

178 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …det är redan gjort… men… …det är redan gjort… men…

179 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vår vän härnere…

180 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …hamnade lite tokigt… …hamnade lite tokigt…

181 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …på den här skalan…

182 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

183 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …näe…

184 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …titta så han ser ut… …titta så han ser ut…

185 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …som en riktig ”samhälls- fördärvare”… …som en riktig ”samhälls- fördärvare”…

186 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …tycker jag i alla fall.. …tycker jag i alla fall..

187 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …nästan som en terrorist… …nästan som en terrorist…

188 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jasså…

189 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …kollade nyss…

190 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …och visade det sig att… …och visade det sig att…

191 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …alla som känner den här mannen…

192 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …anser honom mycket ärlig, hjälpsam…och rättvis…

193 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …mm…jag vet också en del…

194 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …om den där mannen…

195 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jasså…vadå…

196 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …det kan jag inte säga…

197 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så här…öppet och offentligt…

198 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …inte…hur och när kan du säga det… …inte…hur och när kan du säga det…

199 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …per telefon…

200 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …med röstförvrängare…

201 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …nån gång…

202 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …möjligtvis…

203 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …men då går jag tillsvidare på mina källor… …men då går jag tillsvidare på mina källor…

204 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …och flyttar mannen…

205 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …till andra sidan…

206 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …rätt ska vara rätt…

207 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …och preliminär rätt är också en sorts rätt…

208 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jaja… …och preliminär rätt är också en sorts rätt…

209 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …du gör vad du vill… …du gör vad du vill…

210 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …med din kurva… …med din kurva…

211 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …precis…

212 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fast… …precis…

213 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fast… …nu får du hålla klaffen… …nu får du hålla klaffen…

214 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så inte pratrutan är i vägen…

215 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

216 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

217 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

218 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

219 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …kolla smajlen…

220 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …jaja…

221 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …det är ju din kurva… …det är ju din kurva…

222 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …som sagt…

223 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …bra om du inte glömmer det… …bra om du inte glömmer det…

224 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …och också kommer ihåg att kolla vad… …och också kommer ihåg att kolla vad…

225 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …”dom där trianglarna” betyder…

226 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

227 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …svarar inte…

228 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …hallå…

229 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …säg nåt…

230 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fram med en pratruta… …fram med en pratruta…

231 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så ska du få en url… …så ska du få en url…

232 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …där du kan kolla…

233 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …vet inte om…

234 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …håll andan… …vet inte om…

235 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ url00220

236 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …färdigt… url00220

237 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …innan ”min” kurva är klar…

238 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …måste någon representera den gula sidan… …måste någon representera den gula sidan…

239 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så tomt och tyst och svart… för tillfället… …så tomt och tyst och svart… för tillfället…

240 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …eller hur…

241 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …har du förslag på nån…

242 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …ärkepsykopat…

243 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …kronisk blåljugare…

244 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …riksrättsrötare

245 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …eller liknande…

246 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …tror inte jag vill vara med längre… …tror inte jag vill vara med längre…

247 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …i det här spelet… …i det här spelet…

248 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fråga nån annan…

249 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …hon som skrev den där boken…

250 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …”Allt har..” vad det nu var… …”Allt har..” vad det nu var…

251 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …hon verkar veta…allt…

252 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …okej…

253 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …då sätter jag dit en kontur… …då sätter jag dit en kontur…

254 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …så länge…

255 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ

256 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ …fast JAG har INTE hört, sett, sagt eller gjort…

257 LÖGNARE PSYKOPAT EGOIST RÄTTSRÖTARE SAMHÄLLS- FÖRDÄRVARE etc SANNINGSSÄGARE HUMANIST ALTRUIST RÄTTSKÄMPE SAMHÄLLSBEVARARE etc XQ NÅNTING!

258 Allvarligt talat:

259

260

261 Lika allvarligt talat:

262 Informations- och kommunikationshanterings- FÖRSTEG

263 tiden mottagarresistens och kommunikationsinsats idag INFOBRUSGRÄNS Konventionella medier/manér/tekniker Innovativa medier/manér/tekniker Informations- och kommunikationshanteringsförsteg visavi bruset Ogenomträngligt infobrus Informations- och kommunikationshanteringsförsteg visavi konvention(er)

264


Ladda ner ppt "Utkast(urspr publ aug 2008) bäst sett i helskärm…högerklicka…klicka..;)"

Liknande presentationer


Google-annonser