Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ny Stil Vårt företag är en hemsida där vi riktar oss till ungdomar, vi säljer våra egna designade kläder till ett pris som en studerande ungdom har råd.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ny Stil Vårt företag är en hemsida där vi riktar oss till ungdomar, vi säljer våra egna designade kläder till ett pris som en studerande ungdom har råd."— Presentationens avskrift:

1

2 Ny Stil Vårt företag är en hemsida där vi riktar oss till ungdomar, vi säljer våra egna designade kläder till ett pris som en studerande ungdom har råd med

3 Här har vi vårt lager Hemsidan är tillgänglig 24/7
Varorna skickas ut efter bekräftelse av beställningen Vi förvarar våra kläder kartonger uppdelade i olika avdelningar

4 Vår idé är att designa vardagliga kläder på vårt eget sätt och ha möjligheten att bestämma eget motiv på kläderna, sedan sälja de så att en ungdom med studiebidrag har råd att köpa kläderna. Det är vi 3 som håller i hela företaget och våra kunskaper är inom datorer och webbdesign.

5 Vi gör reklam om vårat företag genom mässor och via länkar på andra hemsidor
Om du vill köpa kläder från våran sida måste du bli medlem, för säkerhets skull, där ska du kunna ge kommentarer om kläderna och visa hur du designat ditt eget plagg

6 Utvärdering Vi valde att arbeta om detta pga att det var
lockande att göra ett företag på internet och sälja våra egna designade kläder. Behovet av kläder idag är väldigt stort och själva tanken med nät butiken var att istället för att ungdomar ska gå ut ur deras sköna och varma hem så kunde de beställa kläder hemifrån. Vi är nöjde med resultatet av arbetet.

7 Skapad AV Oskar Trzaska Simon Svensson Jonatan Svensson Klass TE1B


Ladda ner ppt "Ny Stil Vårt företag är en hemsida där vi riktar oss till ungdomar, vi säljer våra egna designade kläder till ett pris som en studerande ungdom har råd."

Liknande presentationer


Google-annonser