Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Åhoj! På sista tiden har vi varit fångar i Puerto de Mogan på södra Gran Canaria. Det har varit en upplevelse på sitt sätt… Bläddra med pilarna.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Åhoj! På sista tiden har vi varit fångar i Puerto de Mogan på södra Gran Canaria. Det har varit en upplevelse på sitt sätt… Bläddra med pilarna."— Presentationens avskrift:

1 Åhoj! På sista tiden har vi varit fångar i Puerto de Mogan på södra Gran Canaria. Det har varit en upplevelse på sitt sätt… Bläddra med pilarna

2 Vi har utsatts för svåra prövningar i stil med låååånga väntetider i kanariska tullens inspirerande lokaler… Uttråkad

3 …och havererade motorer inklämda i trånga oljiga utrymmen.. Kass

4 Efter många OM och minst lika många MEN visade det sig att motorn behövde lyftas ur. Något som är betydligt lättare sagt än gjort. Skittung Skittrångt

5 Renoveringsverkstaden vill ha ett strippat block. Alltså: Allt löst ska av! För att hitta något positivt i röran kan man ju säga att delarna var för sig är lättare att kånka runt än motorn i sin helgjutna gjutjärnshelhet.

6 Nåja, motorn kom i alla fall tillbaka med nyrenoverat topplock, nya ventiler och nya ventilsäten. Cylindrarna är uppborrade och utrustade med nya överdimensionerade kolvar och kolvringar. Bara att skruva ihop igen! Nu var det väl själva f…n om det inte skulle funka. Bara några smärre justeringar innan provkörning.

7 YES!!! Motorn startar på första ”rycket”. Äntligen kan vi ta oss vidare. Efter ett par veckors besvikelser och bedrövelser duggar glädjeämnena åter tätt.

8 Satellittelefonen är på plats. Inte helt utan möda och definitivt inte utan besvär.

9 Motorn är nyrenoverad och åter förvisad till sitt trånga mörka hål under sittbrunnen. Må den nu gå i evigheter!

10 Puerto de Mogan har varit fint också. Lite turistigt kanske men väldigt bildskönt. MARE

11 Mera Mogan

12 England Frankrike Irland Portugal Spanien Nu kastar vi loss och lämnar trygga saker som den gamla hederliga helsvenska helylleglassen från GB bakom oss.

13 Men det är ju klart, vi lämnar ju även europeiska klassiker som ”Höna för den händige” och ”Glosögda gnagare”. Byggsats?

14 Den här bilden passar inte in i sammanhanget över huvud taget men är ganska så kul ändå i sin brutala övertydlighet.

15 Ja, det var det! Nästan tre veckor i Mogan är mer än nog. Nu drar vi till havs! Vi hörs om en månad ungefär. Om du inte slår en signal på satellittelefonen innan förståss. +88 16 21 46 34 24 / M&A


Ladda ner ppt "Åhoj! På sista tiden har vi varit fångar i Puerto de Mogan på södra Gran Canaria. Det har varit en upplevelse på sitt sätt… Bläddra med pilarna."

Liknande presentationer


Google-annonser