Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

En av Rysslands mest kända antifascister, idrottsman, sångare i "Working boys”. Känd Putinmotståndare. Dömd mot sitt nekande för inblandning i bråk och.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "En av Rysslands mest kända antifascister, idrottsman, sångare i "Working boys”. Känd Putinmotståndare. Dömd mot sitt nekande för inblandning i bråk och."— Presentationens avskrift:

1 En av Rysslands mest kända antifascister, idrottsman, sångare i "Working boys”. Känd Putinmotståndare. Dömd mot sitt nekande för inblandning i bråk och för att ha stört ordningen. Alexej Sutuga (Sokrates) Straff: 3 år

2 ”Vi tror inte att stödaktioner i vårt land verkligen kan påverka den rättsliga processens gång men vi vet säkert att fängslade kamrater får veta att ute i det fria stöds de och inte är bortglömda och på så sätt lever vår kamp vidare”

3 Straff: 20 år Ukrainsk filmregissör som protesterade offentligt mot annekteringen av Krim. Påstods ha varit delaktig i en brand i Simferapol, Krim riktad mot den ryska regimen. Dömd till fängelse av en militärdomstol för ”terrorbrott” Oleg Sentsov

4 ”Jag anser inte att det här är en riktig domstol, så ni kan åtala mig för vad ni vill”

5 Straff: 10 år Olexandr Kolchenko Åtalad för samma brott som Oleg Sentsov, anklagad för att tillhöra fascistiska Höger Sektorn. Dömd av Rostovs militärdomstol. Åtalad för samma brott som Oleg Sentsov, anklagad för att tillhöra fascistiska Höger Sektorn. Dömd av Rostovs militärdomstol.

6 ” Er regim kommer inte att överleva lika länge som det straff ni dömer oss till ”

7 Straff: 7 år Gennadji Afanasyev Gav i förhör uppgifter som skulle fälla Kolchenko och Sentsov men avslöjade vid huvudförhandlingen att han torterats och pressats att lämna uppgifterna. Dömdes för delaktighet i branden i Simferapol.

8 Straff: 3,5 år Alexey Gaskarov Dömd för våldsamt upplopp i samband med Bolotnajaprotesterna den 6 maj 2012.

9 ”Om vägen till friheten går genom fängelser är vi beredda att gå denna väg.”

10 Straff: 3 år Ildar Dadin Offer för tredje gången-lagen, dömd till fängelse för att ha deltagit i demonstrationer, påstås ha begått ”upprepade förbrytelser av administrativ ordning vid torgmöten”

11 » Jag är beredd att sitta i fängelse för mina övertygelser. Jag har kämpat och ska kämpa för mina medborgerliga rättigheter. «

12 Straff: ? år Dmitrij Buchenkov J ournalist, vetenskapsman, anarkist. Anklagad för att ha misshandlat en polis på Bolotnaja torget 6 Maj 2012 trots tydligt alibi som visar att han inte ens var i Moskva.

13 ”Det är bara utifrån som mitt fall verkar så absurt ”en oskyldig man i fängelse”. I realiteten, i mitt land är det ganska logiskt, det är del av vanlig praxis.”

14 Straff: 2,5 år Ivan Nepomnyaschikh Ingenjör. Anklagas för att under bolotnajaprotesterna ha slagit hemliga vittnen med paraply och åsamkade dem ”icke livshotande skador”.

15 Sergey Krivov Fysiker, professor. Dömd för våldsamt upplopp och våld mot tjänsteman Hungerstrejkade i sammanlagt 100 dygn under rättegångsprocessen Straff: 3 år 9 mån

16 « Krivov : ” efter en välplanerad polisoperation blev oppositionens protester krossade.” ”hårda slag från polisen tvingade säkert någon av protesterande att försvara sig själva och det är det som makten försöker föreställa som upplopp och våld mot polisen"

17 Husarrest Sharina Sharina Bibliotekarie vid ukrainskt bibliotek i Moskva. Erbjöd låntagarna ukrainska klassiker. Dömd för att ha spridit extremistisk litteratur.

18 Vill du stödja de politiska fångarna i Ryssland? Swisha 1231606078 Skriv ”fångar” i meddelanderaden (via Ordfront) Eller bli medlem www.ordfront.se


Ladda ner ppt "En av Rysslands mest kända antifascister, idrottsman, sångare i "Working boys”. Känd Putinmotståndare. Dömd mot sitt nekande för inblandning i bråk och."

Liknande presentationer


Google-annonser