Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

TRIVSELREGLER VALLENS IF F98 I omklädningsrummet :  Att alla sänker ljudnivån.  Att alla skall få en plats att byta om på.  Att alla håller ordning.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "TRIVSELREGLER VALLENS IF F98 I omklädningsrummet :  Att alla sänker ljudnivån.  Att alla skall få en plats att byta om på.  Att alla håller ordning."— Presentationens avskrift:

1 TRIVSELREGLER VALLENS IF F98 I omklädningsrummet :  Att alla sänker ljudnivån.  Att alla skall få en plats att byta om på.  Att alla håller ordning på sina kläder och saker.  Att samsas i duschen så att alla får chans att duscha fortast möjligt.  Att skynda på att byta om inför en match så att alla tränare kan komma in i omklädningsrummet för genomgång inför match.

2 TRIVSELREGLER VALLENS IF F98 På träning:  Att hålla i bollar när tränaren talar och går igenom övningar.  Att alltid försöka göra sitt bästa.  Att lyssna på vad tränaren säger till mig och försöka förstå övningar.  Att fråga om ni inte förstår vad tränaren menar.  Att vara schysta mot varandra, stötta en kompis som kanske misslyckades med ett skott eller passning.  Att säga positiva uppmaningar till varandra.  Att med glädje spela med och emot alla i laget.  Att bara använda ord som står i ordlistan, inga svordomar.  Att fortsätta kämpa fastän att man har en ”dålig dag”.  Att man alltid skall ha roligt.

3 TRIVSELREGLER VALLENS IF F98 Under match:  Att stötta laget, dess spelare och tränare i ”med och motgång”.  Att alltid försöka göra sitt bästa.  Att alltid försöka uppnå våra mål som vi har bestämt inför matchen.  Att man alltid skall ha roligt.  Att alltid uppträda på ett bra sätt på och utanför planen mot domare och motspelare.  Att tänka på att vi representerar Vallens IF.

4 TRIVSELREGLER VALLENS IF F98 Utanför fotbollen:  Att vara sig själv.  Att alltid vara en bra vän mot alla och att behandla alla lika oberoende vilket lag man spelar i.


Ladda ner ppt "TRIVSELREGLER VALLENS IF F98 I omklädningsrummet :  Att alla sänker ljudnivån.  Att alla skall få en plats att byta om på.  Att alla håller ordning."

Liknande presentationer


Google-annonser