Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkomna till P-02 Föräldramöte 14 september. Tränings matcher och cuper höst vinter 2010 Vi skall försöka få till 2 st. 7 manna träningsmatcher till.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkomna till P-02 Föräldramöte 14 september. Tränings matcher och cuper höst vinter 2010 Vi skall försöka få till 2 st. 7 manna träningsmatcher till."— Presentationens avskrift:

1 Välkomna till P-02 Föräldramöte 14 september

2 Tränings matcher och cuper höst vinter 2010 Vi skall försöka få till 2 st. 7 manna träningsmatcher till hösten. Vi skall försöka få till 2 st. 7 manna träningsmatcher till hösten. Romele cupen i början av jan skall vi vara med på. Romele cupen i början av jan skall vi vara med på.

3 Regler Betald medlemsavgift för att spela matcher. Om alla betalar i tid, så kommer vi få närmare 13.000 tillbaka av klubben. Betald medlemsavgift för att spela matcher. Om alla betalar i tid, så kommer vi få närmare 13.000 tillbaka av klubben. - Respektera tider till träningar och matcher. - Respektera tider till träningar och matcher. Uppförande på träningar. Här kommer vi att säga till en gång sen får man ”gult” kort och till sist ”rött” kort, detta är inget stort problem. Viktigt att ni informerar om detta hemma. Uppförande på träningar. Här kommer vi att säga till en gång sen får man ”gult” kort och till sist ”rött” kort, detta är inget stort problem. Viktigt att ni informerar om detta hemma.

4 2011 Vi kommer kräva lite mer fokus av killarna på träningarna. De är här för att träna fotboll, det skall givetvis vara roligt ändå men mer att vi är där för fotbollens skull. Vi kommer kräva lite mer fokus av killarna på träningarna. De är här för att träna fotboll, det skall givetvis vara roligt ändå men mer att vi är där för fotbollens skull. Dubbelknut på skorna när de kommer till träningen. Dubbelknut på skorna när de kommer till träningen. Meddela oss om ert barn inte tänker fortsätta till våren senast den 1 nov. Detta för att vi i november 2010 måste meddela klubben hur många lag vi skall ha i 7 manna 2011. Meddela oss om ert barn inte tänker fortsätta till våren senast den 1 nov. Detta för att vi i november 2010 måste meddela klubben hur många lag vi skall ha i 7 manna 2011.

5 Träning Vi kommer att tränar utomhus på konst gräset fram till början av december Vi kommer att tränar utomhus på konst gräset fram till början av december Inomhus träning kommer vi att ha jan och feb, och mars 2011 så börjar utomhus på konstgräs 2 gånger i veckan. Inomhus träning kommer vi att ha jan och feb, och mars 2011 så börjar utomhus på konstgräs 2 gånger i veckan. Viktigt att barnen är rätt klädde under tiden vi är ute. Viktigt att barnen är rätt klädde under tiden vi är ute.

6 7 manna fotboll ? Det blir i Skånebolls regi. Det blir i Skånebolls regi. Man fyller i matchrapport till varje helg, viktigt att ni fyller i hela personnumret på laget.se, även den 4 sista siffrorna. Det måste vi göra till matchrapporten. Man fyller i matchrapport till varje helg, viktigt att ni fyller i hela personnumret på laget.se, även den 4 sista siffrorna. Det måste vi göra till matchrapporten. Match varje helg, 6 – 8 veckor. Match varje helg, 6 – 8 veckor. Nya avgifter till föreningen. Nya avgifter till föreningen. Målvakt får ej skjuta över halva planen Målvakt får ej skjuta över halva planen 5 min utvisning vid gult kort. 5 min utvisning vid gult kort.

7 Ny Web sida Den gamla kommer inte att användas längre utan det är på klubben.se man skall gå in. Den gamla kommer inte att användas längre utan det är på klubben.se man skall gå in. Visa lagsidan. Visa lagsidan.

8 Övrigt Vi skall försöka anordna en egen liten cup utomhus i Mars/April tillsammans med alla föräldrar. Vi skall försöka anordna en egen liten cup utomhus i Mars/April tillsammans med alla föräldrar. IF Lödde fest den 27 nov preliminärt, vi vill att alla kommer. IF Lödde fest den 27 nov preliminärt, vi vill att alla kommer. Gula tråden! Gula tråden! Frågor? Frågor?


Ladda ner ppt "Välkomna till P-02 Föräldramöte 14 september. Tränings matcher och cuper höst vinter 2010 Vi skall försöka få till 2 st. 7 manna träningsmatcher till."

Liknande presentationer


Google-annonser