Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Träningsfilosofi Spelsätt Negativt Positivt Cuper Sammandrag Lite bilder.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Träningsfilosofi Spelsätt Negativt Positivt Cuper Sammandrag Lite bilder."— Presentationens avskrift:

1 Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Träningsfilosofi Spelsätt Negativt Positivt Cuper Sammandrag Lite bilder

2 Mycket boll- Träningarna skall bedrivas med boll så mycket det går även på uppvärmning och på löp övningarna det är jobbigare att springa snabbt med bollen och ha kontroll på den än att springa utan ! Glädje- Vi skall ha roligt på träningarna när man har roligt så tycker man det är skoj och något som tycker är skoj blir man oftast bra på! Gemenskap- Det är bra att kunna umgås på och utanför plan även träffas lite innan och efter träningarna lite tjat och skoj! Även om det går lite het till ibland när vi spelar så är man en bra kompis efter träningen! Ansvar- Måste kunna ta ansvar för sina handlingar. Måste ge dom ansvar och olika uppgifter som kräver ansvar ! Växa som individ. Den som tränar mest skall få spela mest! Offensivt spelsätt Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Träning filosofi

3 Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Offensivt spelsätt- Vi har spelat med en uppställning som har fått både positiv och negativ kritik! Vi har spelat med 1,1,3,2. Men jag har tycker att någon gång så måste man lära sig spela så här och tidigare desto bättre. Det är på långsikt väldigt bra tror jag. Yttermittfältarna få ta mycket ansvar och det är väldigt jobbigt att spela så här. Det kan märkas i slutet på sammandragen och cuperna som vi har spelat. Men det är bra att lära sig flytta över och ta ansvar hem! Ett grundspel så att alla vet ungefär hur och när man skall springa och inte minst varför! Utgångspositioner mm Snabbt passningsspel med mycket rörlighet ! Frågan är hur man får det? 1. Vi har kört att ett lag skall spela ego kontra ett lag skall försöka spela bollen på två tillslag då har dom sätt vilket som är mest effektivt. 2. Vi har tagit in lite äldre killar när det har varit möjligt för att få lite snabbare spel har även spelat tvåmål emot äldre killar med max två eller tre touch på bollen och oftast har vi vunnit över dom! Positivt prat och kämpaglöd alla skall göra sitt bästa! Det är inte alltid lätt men nu på slutet så har det funkat mycket bättre! Spelsätt och mål!

4 Liten grupp- sammansvetsat gäng klasslag har rätt så roligt ihop! Kämpaglöd-bra inställning R olig fotboll- rulla boll med fart och teknik! Hantverkscupen - Vinst och härligt läger! Oddebollen - Fick mycket beröm att vi sköte oss så bra både spelmässigt och föräldrar mässigt städning osv! Bollkalle uppdraget på Rimnersvallen ! Sista sammandraget - Vann alla matcher även emot blue rocks (3-1) Ifk uddevalla 5-1 och Vallens if 4-2 Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Positivt bra!

5 Bingolotter- Dålig uppslutning! Oddevold kiosken på rimnersvallen Liten trupp- behöver tre eller fyra spelare till ! Lämna inte kritik under matcherna framför spelarna ta det efter med ledarna istället ! Det är inte alla som anmäler frånvaron! bra att veta hur många som kommer! Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Mindre bra!

6 Edscupen första cupen för året observera Eskils flaska den är populär!

7 Inte så glada miner på så många ansikten, men där har vi eskils flaska igen!

8 Äntligen känner vi igen gänget lite gladare kolla in flaskan! Den är god den !

9 Nu gör nästan alla V-tecken utom !

10 Eskil han visar upp flaskan!

11 Lithell’s cupen i Grästorp ! Sebastian har sprungit mycket han ser trött ut!

12 Och Oskar han har växt ur bild! (dålig fotograf)

13 Nu är alla med igen men Sebbe ser fortfarande trött ut!

14 Hantverkscupen invigningen 2012 in marscherning till Queen’s we are the champions!

15

16 Hantverkscupen spänd väntan på uppträdande !

17

18 Hantverkscupen: ett mästar stycke genomförs! Låts säga dom är bättre på fotboll!

19 Någon har missförstått det här med kudden och sovmadrass !

20 Observera fingrarna gör han det på sig själv? Nej nu blev det rätt! Hantverkscupen lagfoton!

21 Tycker alla skulle fått matchens lirar t-shirts Så bra som alla spelade andra dagen!

22 Hantverkscupen prisutdelning 1a pris i B-slutspelet !

23 I vilket land har dom sådana här skyltar ?

24 (En vanlig dag på sommarn) utan regn?!! I vilket land är vi nu?

25

26 Gissa vem det är ?


Ladda ner ppt "Fotbollsåret 2012 för Oddevolds P02! Träningsfilosofi Spelsätt Negativt Positivt Cuper Sammandrag Lite bilder."

Liknande presentationer


Google-annonser