Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkomna till Skiljebo SK P-07 Föräldramöte. Dagens program Skiljebo Vill Vaktmästeri / Kiosk Medlemsavgift Regler och förordningar Tränarfilosofi Upplägg.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkomna till Skiljebo SK P-07 Föräldramöte. Dagens program Skiljebo Vill Vaktmästeri / Kiosk Medlemsavgift Regler och förordningar Tränarfilosofi Upplägg."— Presentationens avskrift:

1 Välkomna till Skiljebo SK P-07 Föräldramöte

2 Dagens program Skiljebo Vill Vaktmästeri / Kiosk Medlemsavgift Regler och förordningar Tränarfilosofi Upplägg träningar Övrigt

3 Utdrag från Skiljebo Vill En förutsättning för att Skiljebo SK och ”Skiljebo Vill” skall kunna fungera är att det finns ideella ledare på alla nivåer och alla funktioner inom lagen och dessa ideella ledare hämtas ur lagens föräldragrupper. innehåller information och är det regelverk som Skiljebo SK ställer till förfogande för ledare, föräldrar och ungdomar (6-17 år) är ett levande dokument och ska nå ut till samtliga ledare, spelare och deras familjer och även hållas tillgänglig för övriga.

4 Utdrag från Skiljebo Vill Alla barn och ungdomar som vill ska få vara med och utvecklas. Vår utgångspunkt är att alla spelare vill och kan utvecklas. Få så många ungdomar som möjligt att spela fotboll så länge som möjligt. Det ska vara roligt och lustfyllt att spela i SSK och man ska minnas sin tid i föreningen som positiv.

5 Utdrag från Skiljebo Vill Vår syn är att hur Skiljebo SK uppfattas av omgivningen beror inte enbart på vad som presteras på fotbollsplanen utan än mer av hur Ledare, Spelare och Föräldrar agerar vid och utanför planen.

6 Utdrag från Skiljebo Vill ORDNINGSREGLER för spelare/ledare/föräldrar Vi visar respekt för medspelare, motspelare, tränare och domare. Vi sitter tysta och lyssnar på genomgångar. Vi gör alltid vårt bästa såväl på träning som på match Vi gnäller inte, inte på medspelare, motspelare, tränare eller domare. Vi protesterar inte mot domslut och vi svär inte Vi som är avbytare tittar engagerat på matchen och stör inte med stoj & lek. Barn som inte lyssnar eller stör träningen kommer att få en tillsägelse, blir det inte bättre får man sätta sig vid sidan om i 5 minuter. Efter det får man återgå till träningen. Skulle det inte bli bra under träningen får barnet gå hem och återkomma nästa träning.

7 Utdrag från Skiljebo Vill Medlemsavgift Ledarna för varje träningsgrupp har ansvar för att medlemsavgift betalas av alla i gruppen (och spelarregistrering från fn 12 år resp. licensering fr.o.m med det år spelaren fyller 15 år) SSK Kansli informerar via lagens hemsidor om årets medlems- och verksamhetsavgift samt sista dag att betala. SSK Kansli lämnar ut medlemskort i postfacket (vid fler barn samtliga familjens kort hos äldsta laget) förutsatt att både medlems- och verksamhetsavgift är betald. Ledare för resp. lag prickar löpande av mot sin närvarolista gjorda betalningar. Efter sista datum att betala stämmer ledare för resp. lag av med SSK Kansli huruvida de som inte är avprickade har betalt eller inte. Avstämningen sker genom att maila till SSK Kansli (info@skiljebosk.nu) med uppgift om lag, namn och personnummer varpå svar återfinns i lagets postfack ”inom några dagar”.info@skiljebosk.nu Ledare informerar därefter spelare som inte betalt att de inte får delta på träning och matcher förrän såväl medlems- som verksamhetsavgift är betald (för de yngsta spelarna lämnar man förslagsvis en ”lapp” att ta hem till mamma / pappa). Medlemsavgiften ska vara betald senast den 31 maj.

8 Utdrag från Skiljebo Vill Kiosk- och Vaktmästeri Manual finns under ”dokument” på SSK:s hemsida (www.skiljebosk.nu). Överskottet från Kiosken delas mellan klubben och lagen som skött bemanningen – förutsatt att bemanningen fungerat.www.skiljebosk.nu Vaktmästerischema ska alla lagen fått Fyll i de tider ni vill ha, efteråt kompletterar vi.

9 Utdrag från Skiljebo Vill Föräldrasysslor För att verksamheten i Skiljebo Sportklubb, och vårt lag, skall fungera smidigt finns det ett antal aktiviteter alla måste hjälpa till med(vilket även är en förutsättning för att var och ens barn kan vara med och spela) med. Framförallt handlar det om Vaktmästeri- och Kiosktjänst där vårt lag har två-tre veckor per år som skall bemannas Arbeta på en skola under Aroscupen Tydliggöra ordningsreglerna för sitt barn Sälja ett begränsat antal lotter och/eller annat Delta på föräldramöten För transporter till och från matcher ansvarar respektive barns förälder, med fördel genom samåkning.

10 Uppstart av nya lag I år kommer föreningen starta nya lag för flickor och pojkar födda 2009. Det kommer vara föräldramöte den 24 april. Föräldrar till tjejer födda 2009 är tiden 17.30- 18.30 och killarnas föräldrar 18.30-19.30. Sprid gärna denna information till syskon och bekanta.

11 Tränarfilosofi Glädje Gemenskap / Laganda Utveckling både som person och spelare Gemensamt ansvar

12 Mål och förväntningar 6-9 år Jonas H fyller ifrån tränar kompendium.

13 Upplägg träningar Blockträning - gör det enkelt och barnen känner igen övningarna Samling 10 minuter innan träningen börjar, för att prata med barnen, dela upp dom, dela ut västar osv. Uppvärmning = Lek Blockträning, vi delar upp barnen i olika grupper med olika fokus – Spel – Pass – Skott – Dribbling

14 Övrigt Aros Cupen 29/6, 2 lag anmälda Fotbollens dag 16/8, 2 lag anmälda Poolspel, återkommer med schema, 2 lag anmälda Grilla efter en träning innan sommaren Samla ihop laget och gå på en A-lags match Fler ledare, någon som känner sig manad? Träningarna startar den 7/5 kl 18.00-19.00, samling 17.50 Löpande information kommer att läggas upp på hemsidan.


Ladda ner ppt "Välkomna till Skiljebo SK P-07 Föräldramöte. Dagens program Skiljebo Vill Vaktmästeri / Kiosk Medlemsavgift Regler och förordningar Tränarfilosofi Upplägg."

Liknande presentationer


Google-annonser