Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Öppningstid Kiosken ska öppnas 30 min innan första matchstart. Så en timme innan matchstart är lagom tid att komma. Förberedelserna med att brygga kaffe,

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Öppningstid Kiosken ska öppnas 30 min innan första matchstart. Så en timme innan matchstart är lagom tid att komma. Förberedelserna med att brygga kaffe,"— Presentationens avskrift:

1 Öppningstid Kiosken ska öppnas 30 min innan första matchstart. Så en timme innan matchstart är lagom tid att komma. Förberedelserna med att brygga kaffe, värma korv etc. tar cirka 30 minuter. Nycklar och växelkassa Nycklar och växelkassa finns i det allmänna skåpet i innebandyförrådet. Skåpet finns näst längst bort på vänster sida. Dit har tränare/lagledare nyckel. Lagledaren har koden till låset. Bord I kiosken står ett bord som du tar ut och ställer bredvid luckan. Där kan du ha servetter, kaffetermos, socker, mjölk, tevatten, tepåsar, skedar, muggar, ketchup, senap och bostongurka. Soptunnor Ställ soptunnorna, som finns i kiosken utanför kiosken. Den speciella tunnan för aluminiumburkarna ska också ställas ut. Glöm inte att sätta dit en svart plastsäck först. Instruktioner för kiosken i Tungelsta Sporthall

2 Under dagen Att tänka på Ha alltid en kanna nybryggt kaffe redo att fylla på med. Fyll även på med tevatten och fikabröd. Torka av det lilla bordet på utsidan emellanåt. Håll undan skräp runt kiosken och i hallen. Fyll på lagret med korv, korvbröd, kaffebröd läsk och godis vid behov. Påfyllnad finns ute i "det andra köket". Gå igenom glasdörrarna och förbi omkl 5-6. Den bruna dörren bredvid nr 7 är ”köket/lagret”: Nyckeln dit finns på knippan. Det är lagom att vara två personer som hjälps åt i kiosken. OBS! Värm inte upp för mkt korv mot slutet av dagen. Blir för mkt svinn. Stängning Stängningstid Kiosken ska hållas öppen 30 minuter efter sista matchens slut. Saknas något? Om något saknas – skriv en lapp och lägg på bänken i kiosken. Inventering Fyll upp med läsk, korv, kaffebröd etc. från förrådet i "det andra köket". Gör en enkel inventering och kontrollera om det finns kaffe, socker, filter, servetter, korv, korvbröd (i frysen), godis med mera.

3 Infrysning av färskvaror Korv som blir över datummärks och läggs i frysen. Sopor Soporna tas med fr kiosken och nya soppåsar sätts i. Soporna kastas i soprummet. Soprummet ligger hitom vårdcentralen och precis vid lastkajen bakom Tungelsta skolas matsal. Nyckel sitter på kioskknippan. Nycklar och växelskrin Stäng och lås luckan med de två skjutreglarna. Dra ner persiennen och släck. Lås dörren och lägg nycklarna i skrinet. Skrinet lägger du i det allmänna skåpet i innebandyförrådet dit tränare/ledare har nyckel. Koden till skåpet har lagledaren. Skåpet är näst längst in till vänster i innebandyförrådet. Tack för att du ställer upp och gör ett bra jobb för våra barn och ungdomar i Tungelsta IF! Bord och soptunnor Töm och torka av bordet och ställ in den i kiosken. Töm alla soptunnor utanför kiosken. Säcken med aluminiumburkar ställs i "det andra köket". Städning Ställ ner godis etc. på hyllan under bänken. Diska korvgrytan, termosarna och annan disk. Torka av alla ytor och skura kioskens golv. Mer städartiklar finns borta i ”köket”. Kassan Behåll 500 kr i blandade valörer i skrinet. Räkna ihop resten av kassan och fyll i redovisningslappen. Kassan redovisar du till kansliet påföljande vecka (kvällsöppet tisdagar 16-20).


Ladda ner ppt "Öppningstid Kiosken ska öppnas 30 min innan första matchstart. Så en timme innan matchstart är lagom tid att komma. Förberedelserna med att brygga kaffe,"

Liknande presentationer


Google-annonser